Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Voriners atlasē piekāpjas Meritam

Voriners atlasē piekāpjas Meritam
Džeremijs Voriners un Lašons Merits.
Foto: AFP

ASV vieglatlētu olimpiskās atlases sacensībās, kas šajās dienās turpinās Oregonas štata pilsētā Jūdžinā, ar divkārtējā pasaules čempiona Džeremija Vorinera zaudējumu beigušās sacensības 400 metru skrējienā.

Voriners 400 metru skrējienā finiša taisnē atdeva vadību Lašonam Meritam, kurš distanci veica tieši 44 sekundēs, savu krietni titulētāko konkurentu apsteidzot par divām sekundes desmitdaļām. Trešo vietu un pēdējo ceļazīmi uz Pekinas Olimpiskajām spēlēm ieguva ASV čempions telpās šajā distancē Deivids Nevils (44,66).

Pats Voriners, kaut gan pēc finiša izskatījās neapmierināts ar skrējiena rezultātiem, sevišķi sarūgtināts par zaudējumu nebija: "Mans mērķis bija tikai iekļūt [olimpiskajā] komandā."

Sievietēm analoģiskā disciplīnā pārsteigumu nebija - uzvaru un vietu olimpiskajā izlasē ieguva Sanja Ričardsa (49,89), kura par gandrīz sekundi pārspēja Mēriju Vainbergu un Didī Troteri, kuras trešā vieta ir īpaši liels pārsteigums, zinot, ka sportiste startē ar savainojumu un pirms dažām nedēļām 400 metrus skrēja tikai 53 sekundēs.

Vēl vakar noskaidrojās ASV izlases dalībnieces tāllēkšanā (uzvarēja Britnija Rīsa ar 6,95 m tālu lēcienu; pirmo reizi kopš Atlantas spēlēm visām izlases dalībniecēm padevies olimpiskais A normatīvs) un jaunajā disciplīnā - 3000 metru šķēršļu skrējienā.

Izmantotie resursi:
usatf.org

     [+] [-]

, 2008-07-04 15:37, pirms 16 gadiem
Merits, protams, labs, bet ne jau supermens. Viss Vorinera rokās, t.i., kājās, ja spēs kaut vai atkārtot pēdējo gadu rezultātus, Pekinā būs čempions.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-04 20:45, pirms 16 gadiem
Video ir kaut kur?