Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Video: Jurkevičam ceturtā vieta ''Folksam Grand Prix'' sacensībās

Egils Broks
Egils Broks
Vakar Zviedrijā notiekošajās ''Folksam Grand Prix'' sacensībās ceturto vietu 800 metru skrējiena finālā izcīnīja Latvijas sportists Dmitrijs Jurkevičs, divus apļus veicot vienā minūtē un 47,66 sekundēs.
Video: Team BOSS Baltic
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2010-07-03 00:55, pirms 14 gadiem
Nu izskatās, ka labs skrējiens bijis! Un normāls "zaķis" - labi nostrādāja! 4.vietu gan Dimičs izvilka pēdējā brīdī. Redz ...nu saprotu kāpēc Latvijā mūsējie nevēlas startēt...jo nav jau ar ko sacensties. Bet labus "zaķus" nodrošina tikai komercmači...... Rezultāts nav augsts,bet ir OK!

  -2 [+] [-]

, 2010-07-03 15:44, pirms 14 gadiem
ezene rakstīja: Nu izskatās, ka labs skrējiens bijis! Un normāls "zaķis" - labi nostrādāja! 4.vietu gan Dimičs izvilka pēdējā brīdī. Redz ...nu saprotu kāpēc Latvijā mūsējie nevēlas startēt...jo nav jau ar ko sacensties. Bet labus "zaķus" nodrošina tikai komercmači...... Rezultāts nav augsts,bet ir OK!
Īsti gan tam nevaru piekrist. To, ko Latvijā dēvē par sacensībām vieglatlētika, brīvā pasaulē droši vien sauktu par balagānu vai trakomāju. Sacīkstes arī citur pasaulē organizē ( arī zaķus un visu citu ) konkrēti cilvēki. Bet mums te salasījušies tādi nespējnieki ka pilnīgi riebjas. Rezultāts ir tāds uz kādu Jurkevičs ir gatavs. Diemžēl puika neklausa un nevar pieņemt, ka viņam ir nepieiciešams treneris ( speciālists, kurš pārvalda produktu un netaustās kā pa purvu ), lai sasniegtu savu iespēju robežu. Dimičam ir daudz kas jāiemācās skriešanā. Bet pašam vai ar interneta shēmām viņam to nesasniegt NEKAD. Latvija zinu vienu speciālistu, kurš varētu līdzēt: Elmārs Priede. Citu nevienu šeit nepazīstu...

     [+] [-]

, 2010-07-03 17:48, pirms 14 gadiem
Vēl daži video no Sollentunas pieejami internetā: flotrack.org

  -2 [+] [-]

, 2010-07-06 17:19, pirms 14 gadiem
Ltvija - brīnumu valstība.

Šodien 06.07.10. mēģināju pieteikt Dmitriju Jurkeviču startam Latvija šobrīd prestižākajam startam ( Valsts Prezidenta - vai tiešām, kausam ). bija pagruti un neesmu šo lietu vairāku stundu garumā atrisinājis.
Zvan;iju Uldim Pastaram. Vīņš ir ļoti interesēts lai Dimičs startētu un ieteica man piezvanīt dažiem cilvēkiem, kuri iesot bijuši atbildīgi par komandu ieprikš. Diemžēl, man nevienu neizdevās sazvanīt. Zvanīju Edvīnam Krūmam, lai noskaidrotu, kurš atbild par Latgales komandu. Izrādās, tāda nav. Zvanīju visām rajonu sporta skolā pec kārtas. Vienīgais telefons, ko sazvanīju, bija Preiļu dome, kur man norādīja uz Nori ( viņš arī nosūtīja man savu atlētu sarakstu, kas varētu pārstāvēt Latgali ).
Bleha muha, visus šos valsts naudas izsaimniekotājus es NOTEIKTI PIRMAJĀ dienā atlaistu brīvībā. Par kādu sociālo nodrošinājumu te vispār runāt. AR SŪDAINU ČANGAĻU KOKU PA MUGURU...

Latvija ir ne tikai sportā sen aiz pēdējā vilciena vagona, ilgi jāskrien ļoti ātri pa sliedēm, lai sasniegtu beidzamo vagonu. Nerunājot par līdzvērtību.

  -2 [+] [-]

, 2010-07-06 17:27, pirms 14 gadiem
vai kāds man mēģinās apgalvot, ka visi Latgales sporta skolu direktori un viņu sekretāres ( iespējams vēl apmaksāto ) ir sporta darbinieki? To Jūs variet stāstīt politnodarbībās un publicēt avīzēs. Patiesība ir cita. Latvijas sportam nav nekādu iespēju, jo tās pamats ir bezcerīgs.

  -2 [+] [-]

, 2010-07-06 17:29, pirms 14 gadiem
Sporta pamats vienmēr ir bijis, ir un būs kustību brīvība... vieglatlētika!!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2010-07-06 18:25, pirms 14 gadiem
Starp citu, man te daži lika saprast, vai es negribētu uzņemties komandas veidošanu Latgalei.

Ziniet nē!!! Lai lietas nokrīt tik zemu cik iespējams. Tad, visticamāk, jaunā kārtība ( jaunā padlatvija. ) iespējams ko darīs. Lai tie iezemieši ievēl darboņus... un priecājs. Vismaz sportā ir zināmas garantijas. Nākotnes nav bet zināmas cerības šobrīd dzīvojošajiem tomēr ir...

  -2 [+] [-]

, 2010-07-06 20:40, pirms 14 gadiem
Tā patiešām ir liela atšķirība, ja man piezvana Barselonas sacīkšu menedžeris un pajautā kādas viņam vajadzīdgas lietas, un ja par Latvijas Prezidenta balvas izcīņu man rodas grūtības pat pieteikt atlētu. Ziniet... ejiet visi speciālisti koā ar visiem politikāņiem .... tālu šokolādes caurumā...!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-08 23:18, pirms 14 gadiem
Raimonds atkal ir sācis runāties pats ar sevi....
Mums gan izdevās pieteikt savējos Prezidenta balvas izcīņai bez problēmām.
...Izskatās, ka Raimonds K. grib, lai meklē viņu....nevis otrādi.....

  +2 [+] [-]

, 2010-07-10 18:36, pirms 14 gadiem
Raimonds iedzer un runā pats ar sevi !
Var pieteikt, tikai tu te nevienam nepatīc, nu lai citu saka, bet tā ir!
ja Latgalei vajag dimu, viņji viņu tač rokā dabūt jebkurā laikā, jo naudu devusi Daugavpils, un gan jau viņiem vajag lai Dimičs skrien!

  +5 [+] [-]

, 2010-07-10 18:40, pirms 14 gadiem
Ko tad cilvēks vārdā Elmārs Priede ar lielo E ir izdarijis!! Neko! pilnīgs auns.

Mēģina visos sūdos ielīst, kur var
Kā var cilvēks būt tik ļoti zinošs divās lietās Bobslejista sagatavošana un 800m līdz 1500m skrējēja sagatavošana, pilnīgi divas dažādas lietas!
Esmu dzirdējis, kā runā Elmārs, pilnīgs taurenis

Par šito tekstu, par cilvēku ar lielo E, visi smejas !

     [+] [-]

, 2010-07-27 18:27, pirms 14 gadiem
haimens rakstīja: Ko tad cilvēks vārdā Elmārs Priede ar lielo E ir izdarijis!! Neko! pilnīgs auns.

Mēģina visos sūdos ielīst, kur var
Kā var cilvēks būt tik ļoti zinošs divās lietās Bobslejista sagatavošana un 800m līdz 1500m skrējēja sagatavošana, pilnīgi divas dažādas lietas!
Esmu dzirdējis, kā runā Elmārs, pilnīgs taurenis

Par šito tekstu, par cilvēku ar lielo E, visi smejas !
un cik es zinu vinjs gribeja iefiltreties pie musu vadoshiem skjepmetejiem, bet tie laikam atri vinju ir pasutijushi tris majas talaak. Runa iet par cilveku lielo E.

     [+] [-]

, 2010-07-27 18:30, pirms 14 gadiem
Raimonds65, un shitam laikam ir shiberikads noravis, kaut kads neaptestais vai nu shim vel ir jaiedzer lai kaut ko saprastu.