Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ventspilī treniņnometņu sezona

Olimpiskajā centrā „Ventspils” pilnā sparā rit treniņnometņu sezona. Šobrīd Ventspils sporta bāzes izmanto kamaniņu sporta, šķēpmešanas, daiļslidošanas un vingrošanas sporta veidu pārstāvji.

Latvijas kamaniņu sporta gan sieviešu, gan vīriešu izlases sportisti Ventspilī trenējas no 27. jūnija līdz 4. jūlijam. No 30. jūnija Olimpiskajā centrā uzturas arī Latvijas bērnu un jaunatnes kamaniņu sporta skolas 26 skolēni vecumā no 10 līdz 18 gadiem. Bērnu un jauniešu treniņnometne turpināsies līdz 7. jūlijam.

Divas nedēļas (27.06. – 7.07.) Ventspilī sporto arī Latvijas šķēpmešanas izlases sportisti treneres Valentīnas Eidukas vadībā.

Tāpat Olimpiskā centra „Ventspils” sporta un atpūtas bāzes no 30. jūnija līdz 11.jūlijam treniņiem izmantos Rīgas vingrošanas skolas skolēni.

Jau sesto gadu pēc kārtas Olimpiskā centra "Ventspils" sporta bāzes izvēlējušies gan Latvijas, gan ārvalstu daiļslidotāji, lai intensīvu treniņnometņu laikā uzlabotu savas iemaņas un nākamajās sezonās sacensībās spētu sasniegt augstākus rezultātus. No otrdienas, 1. jūlija, Ventspilī uz treniņnometni ieradušies sportisti no Latvijas un Somijas daiļslidošanas klubiem, bet no jūlija vidus Ventspilī trenēsies arī daiļslidotāji no Krievijas.

Visu treniņnometņu sportistiem ik dienas notiek gan vispārējās fiziskās sagatavotības treniņi, gan nodarbības katra atsevišķa sporta veida tehnikas pilnveidošanai. Sportistu treneri atzīst, ka Ventspils priekšrocība treniņnometņu organizēšanai ir sakārtotā pilsētas infrastruktūra, kvalitatīvais un daudzveidīgais sporta un atpūtas bāžu piedāvājums.

Vēl šajā vasarā gaidāmas nometnes Latvijas bobsleja izlasei, basketbola izlasei, ārvalstu hokeju klubiem un citiem sportistiem, par kuriem informēsim laika gaitā.
Ar katru gadu treniņnometņu skaits Olimpiskajā centrā „Ventspils” pieaug. Pagājušajā gadā tika uzņemtas 26 treniņnometnes, kurās kopskaitā trenējās 784 sportisti, bet 2006. gada vasarā Olimpiskajā centrā tika organizētas 22 treniņnometnes. Šajā sezonā uzņemtas jau 9 treniņnometnes.

Informāciju sagatavoja:
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa

  -2 [+] [-]

, 2008-07-02 11:38, pirms 16 gadiem
Forši ';

     [+] [-]

, 2008-07-02 12:02, pirms 16 gadiem
nebutu tu tik stiprs vejs varetu rikot ari lielkas sacensibas

     [+] [-]

, 2008-07-02 12:10, pirms 16 gadiem
galvenais ka nav ta ka vietas pietrukst...es vispar neredzeju nevienu no viņiem ...nezinu cikos viņi tur trenejas...

     [+] [-]

, 2008-07-02 13:23, pirms 16 gadiem
paskaties no rīta stadionā, tad arī var redzēt trenējamies!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-02 18:28, pirms 16 gadiem
Nometnes notiek visur, kur vien Latvijā vēl ir atlicis kāds stadions vai vasaras sporta bāze. Var jau Ventspils Olimpiskā centra mārketinga daļa te lielīties un reklamēties....toties Ventspils vieglatlēti nez kāpēc spiesti tagad trenēties Valmierā?