Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Šķēpmetējs Velps izcīna Latvijai trešo sudraba medaļu Tbilisi

Šķēpmetējs Velps izcīna Latvijai trešo sudraba medaļu Tbilisi
Matīss Velps
Foto: Sanda Pētersone, ziemellatvija.diena.lv

Eiropas Jaunatnes olimpiādē Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi šodien puišu šķēpmešanas sacensībās sudraba medaļu ieguva Matīss Velps.

Labākajā mēģinājumā 16 gadus vecais Velps šķēpu raidīja 66,21 metru tālu, bet par sacensību uzvarētāju kļuva jaunais Krievijas šķēpmetējs Iļja Tuzovs, kurš sasniedza rezultātu 69,67 metri.

Jāpiebilst, ka šīs sezonas labākais rezultāts starp visiem dalībniekiem bija tieši Velpam, kurš bija metis šķēpu 73,57 metrus tālu, bet Tuzovam bija šīs sezonas trešais labākais rezultāts (69,86).

Pirmo medaļu Eiropas Jaunatnes olimpiādē Latvijai ceturtdien izcīnīja Klinta Bļusina, kura ieguva sudrabu tāllēkšanas sacensībās, bet piektdien sudraba medaļu izcīnīja arī 100 metru barjerskrējēja Paula Sprudzāne.

Šodien medaļu krājumu varēja papildināt arī basketbolisti, taču U16 izlase mačā par bronzas medaļām ar 53:64 zaudēja Vācijas vienaudžiem, bet tenisiste Daniela Vismane vienspēļu turnīra bronzas mačā ar 4-6 un 4-6 atzina rumānietes Selmas Stefānijas Cadaras pārākumu.

Izmantotie resursi:
tbilisi2015.com


, 2015-08-01 20:18, pirms 9 gadiem
kā no 66 metriem dažu gadu laikā rodas 85+ metri? kā var uztrenēt klāt tos metrus?
, 2015-08-01 21:42, pirms 9 gadiem
.............. rakstīja: kā no 66 metriem dažu gadu laikā rodas 85+ metri? kā var uztrenēt klāt tos metrus?
Cilvēks aug.. Paliek lielāks un stiprāks!
Jākobs Ingebrigtsens. Foto: AFP/Scanpix

Brāļu Ingebrigtsenu tēvu apsūdz par vardarbību ģimenē

LETA--AFP. Norvēģijas policija pirmdiena pavēstīja, ka pret Norvēģijas vieglatlētu Jākoba, Henrika un Filipa Ingebrigtsenu tēvu un bijušo treneri Jertu Ingebrigtsenu izvirzītas apsūdzības par vardarbību pret ģimenes locekļiem.
Artūrs Niklāvs Medveds. Foto: CBU XC & Track.
2

Medveds ar rezultātu zem 14 minūtēm kļūst par ceturto ātrāko Latvijas skrējēju 5000m

Artūrs Niklāvs Medveds šajā nedēļas nogalē sacensībās ASV 5000m distanci veicis ātrāk par 14 minūtēm un kļuvis par ceturto Latvijas visu laiku labāko skrējēju šajā distancē.
Starts 10km distancē. Foto: "Apkārt Cēsīm"/Guntis Bērziņš.

Serjogins ar jaunu rekordu un junioru čempione Petrova uzvar "Apkārt Cēsīm" 10km

Sestdien Cēsīs notikušajā ikgadējā un spēcīgu sastāvu pulcējošā skrējienā “Apkārt Cēsīm” 10km distancē ar jaunu trases rekordu vīriešiem uzvarēja daudzkārtējs Latvijas čempions un Latvijas rekordists pusmaratonā, mārupietis Dmitrijs Serjogins, bet sievietēm beidzot pirmo vietu ieguva junioru čempione stadionā un telpās Alise Petrova. Tikmēr 5km nepārspēti palika alūksnietis Jānis Žagars un dobelniece Marta Gustiņa.