Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Vai Koštas vārtu sērija turpināsies arī pret "Chelsea"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Vai Koštas vārtu sērija turpināsies arī pret "Chelsea"
Djēgu Košta
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgā sāksies pusfināli. Pirmajā pārī Madrides "Atletico" šovakar uzņems Londonas "Chelsea", bet rīt Madrides "Real" savā laukumā tiksies ar Minhenes "Bayern". Abu maču sākums paredzēts plkst. 21:45 pēc Latvijas laika.

Pirmajā spēlē favorītes lomā iejutīsies Madrides "Atletico" (uzvara @1.85), kas tik tālu nebija aizkļuvusi jau 40 gadus. Madridieši šosezon savā laukumā 28 spēlēs ir izcīnījuši 23 uzvaras un piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu, piekāpjoties pilsētas derbijā – 0:2 pret "Real". Tikmēr Londonas "Chelsea" (uzvara @4.85, dubultiespēja @2.00) pēdējās septiņās izbraukuma cīņās ir svinējusi tikai divas uzvaras un cietusi četras neveiksmes.

Turklāt "Atletico" ir uzvarējusi visās piecās mājas spēlēs Čempionu līgā, bet "Chelsea" Eirokausos izbraukumā nav uzvarējusi trīs spēlēs no piecām, pie uzvaras netiekot nevienā no izslēgšanas spēļu izbraukumiem – 1:1 pret "Galatasaray" un 1:3 pret PSG. "Atletico" savā laukumā 18 spēlēs nav ielaidusi nevienus vārtus, un bukmeikeri nelolo lielas izredzes, ka "Chelsea" šovakar varētu izdoties pārspēt pretinieku vārtsargu - @1.78 (ka negūs vārtus - @1.88). Spēles kopējais "Over 2.5" ir novērtēts ar visnotaļ iespaidīgu koeficientu 2.55 ("Under 2.5" – 1.50).

Pēdējā laikā ar veselības problēmām mocījās Madrides "Atletico" uzbrukuma līderis Djēgu Košta, kurš ir guvis pa vārtiem abās pēdējās kluba spēlēs. Šovakar Košta varēs spēlēt, un brazīlietis šosezon Spānijas čempionātā un Čempionu līgā 38 mačos kopumā ir guvis 34 vārtus. Tas ir gandrīz tikpat daudz, cik Premjerlīgā un Eirokausos ir guvuši visi četri "Chelsea" uzbrucēji kopā ņemti. 12 vārtus ir guvis Samuels Eto'o, pa astoņiem ir Fernando Torresa un Andrē Širles kontā, bet septiņi vārti ir Dembam Bā. Kopumā tie ir 35 vārti…Koeficients uz to, ka Košta izcelsies arī šovakar, ir 2.35.