Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Atletico" un "Barcelona" izspēlēs piekto neizšķirtu pēc kārtas?

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Atletico" un "Barcelona" izspēlēs piekto neizšķirtu pēc kārtas?
Tibo Kurtuā un Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgā šovakar tiks noskaidrotas atlikušās divas pusfinālistes. Intriģējošākais duelis gaidāms Madridē, kur pirmās spēles rezultāts ir "Atletico" labā, tomēr pāra favorītes loma vienalga tiek atvēlēta "Barcelona". Abu maču sākums plkst. 21:45 pēc Latvijas laika.

Pirmā spēle Katalonijā noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, kas izbraukuma vārtu dēļ vadībā pašreiz izvirza Madrides "Atletico". Tomēr šovakar madridieši vienalga būs nelielu pastarīšu lomā – uzvara spēlē @3.35 un uzvara summā @2.25. Savukārt "Barcelona", kurai derēs uzvara vai rezultatīvs neizšķirts, izredzes uz uzvaru mačā un summā ir attiecīgi 2.20 un 1.67.

Abas komandas šosezon ir tikušās četras reizes, un visas reizes spēle ir beigusies neizšķirti – divreiz 1:1 un divreiz 0:0. Arī pēdējās "Atletico" spēles bijušas mazrezultatīvas. Iepriekšējo astoņu maču laikā "Atletico" ir izcīnījusi septiņas uzvaras un vienreiz cīnījusies neizšķirti, un tikai divās spēlēs kopā tika gūts vairāk par diviem vārtiem. Iepriekšējās trīs "Atletico" mājas spēles allaž ir beigušās ar minimālu mājinieku uzvaru ar 1:0. Bukmeikeri uzskata, ka arī šovakar būs lielākas iespējas redzēt mazrezultatīvu futbolu – kopējais "Under 2.5" ir ar koeficientu 1.80, savukārt "Over 2.5" ar koeficientu 1.98.

Reizē identiska un diametrāli pretēja situācija ir otrā pārī. Minhenes "Bayern" izbraukumā tika pie neizšķirta 1:1, kas izvirza bavāriešus vadībā summā, bet "Bayern", atšķirībā no "Atletico" ir izteikta pāra favorīte – uzvara spēlē @1.27 un uzvara summā @1.12. Attiecīgi Mančestras "United" izredzes ir @10.00 un @6.75. "Bayern" pēdējā laikā gan neatrodas labākajā formā – trīs neuzvarētas spēles pēc kārtas un mājās ielaisti vismaz vieni vārti jau četrās spēlēs pēc kārtas. Iespēja, ka "United" šovakar gūs vārtus, ir gandrīz tikpat liela, ka negūs – attiecīgi 1.82 un 1.88.