Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

VSB piedāvā "Žalgira" un "Real" spēli, kā arī latviešu cīņas Eirolīgā

VSB piedāvā "Žalgira" un "Real" spēli, kā arī latviešu cīņas Eirolīgā
Jānis Blūms
Foto: euroleague.net

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs "Turkish Airlines" Eirolīgas TOP 16 septītās kārtas spēles: Kauņas "Žalgiris" – Madrides "Real", "Barcelona" – "Galatasaray", "Nizhny Novgorod" – "Olympiacos", Maskavas CSKA – "Emporio Armani", "Anadolu Efes" – "Fenerbahce" un "Laboral Kutxa" – Malagas "Unicaja". Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

"Turkish Airlines" Eirolīgas TOP 16 septītās kārtas spēlēs Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod" spēlēs ar F grupas līderiem Pireju "Olympiacos", Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" ar Malagas "Unicaja" un Jāņa Blūma Atēnu "Panathinaikos" ar Belgradas "Crvena Zvezda". F grupā abiem latviešu pārstāvētajiem klubiem - "Nizhny Novgorod" un "Laboral Kutxa" – ir divas uzvaras sešās spēlēs un dalīta piektā vieta. Diviem Stambulas klubiem "Fenerbahce" un "Anadolu Efes", kas dala trešo vietu, ir uzreiz par diviem panākumiem vairāk. Līdz ar to uzvaras ir ļoti nepieciešamas. Pat spēlēs ar labākajām Eirolīgas komandām – šāds uzdevums ceturtdien mačā ar "Olympiacos" būs Bagatska "Nizhny Novgorod".

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Otro gadu pēc kārtas Kauņas "Žalgiris" un Madrides "Real" jātiekas 4 reizes vienas sezonas laikā. Ar negaidītu uzvaru pār "Real" pagājušajā pavasarī sākās Gintara Krapika pašreizējais posms "Žalgiris" vecākā trenera amatā. Ceturtdienas vakars būs īpašs arī ar Šarūna Jasikēviča godināšānu - viņš iekļauts Eirolīgas Leģendu sarakstā.”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Barselonā nepieredzēts gadījums, jo mājiniekiem obligāti jāuzvar, lai pēc top16 spēļu pirmā apļa uzvaras būtu vairāk nekā zaudējumi! Pērn abas komandas savstarpēji spēcīgāko noskaidroja ceturtdaļfināla sērijā, kur "Galatasaray" nespēja uzvarēt nevienu spēli, turklāt Barselonas uzvaru sērija pār šo Turcijas komandu stiepjas vēl dziļākā pagātnē. Abas komandas šosezon vajā dažādas problēmas un tām izmisīgi nepieciešams tabulā pakāpties augstāk..”

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Maskavas CSKA iespaidīgā 15 uzvaru sērija pārtrūka pagājušajā nedēļā Pirejā. Tagad ir iespēja sākt jaunu. Milānai ir daudz individuāli spēcīgu spēlētāju, taču trūkst emociju un sadarbības. Rezultātā komanda atrodas F grupas lejasgalā, nevis pretendē uz iekļūšanu "Final Four", kā pagājušajā pavasarī.”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Viena pašmāju čempionāta pārstāvju – šajā gadījumā "Anadolu Efes" un "Fenerbahce" - spēku samērošana Eirolīgas laukumos ierasti piesaista pastiprinātu uzmanību. Pirms nedēļas Spānijas grandu duelis sniedza nelielu vilšanos, taču abas turku komandas varētu būt spēkos ļoti līdzīgas. Interesanti, ka šobrīd gan Eirolīgā, gan Turcijas čempionātā abiem Stambulas basketbola klubiem ir identiska balance: 4 – 2 Eirolīgā un 14 – 4 Turcijā.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic

DatumsLaiksSpēle
Ceturtdien 12.februārī19:55Kauņas Žalgiris – Madrides Real
Ceturtdien 12. februārī21:55Barcelona – Galatasaray
Piektdien 13. februārī00:00Nizhny Novgorod – Olympiacos
Piektdien 13. februārī18:55Maskavas CSKA – Emporio Armani
Piektdien 13. februārī20:55Anadolu Efes – Fenerbahce
Piektdien 13. februārī22:10Laboral Kutxa – Malagas Unicaja

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.