Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB piedāvā vadošo Anglijas Premjerlīgas klubu spēles

VSB piedāvā vadošo Anglijas Premjerlīgas klubu spēles
Ilvars Koscinkevičs

Sestdien, svētdien un pirmdien "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā sešas Anglijas Premjerlīgas 21.kārtas spēles: "Hull City" – "Chelsea", "Tottenham Hotspur" – "Crystal Palace", "Manchester United" – "Swansea City", "Newcastle United" – "Manchester City", "Stoke City" – "Liverpool" un "Aston Villa" – "Arsenal". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā VSB!

Šīs nedēļas beigās un pirmdien Anglijas Premjerlīgā tiks aizvadītas 21.kārtas spēles. Arī šoreiz VSB piedāvā galveno favorītu spēles. Visu pirmo četru vietu īpašnieces šajā kārtā spēlēs izbraukumā. "Chelsea" sestdien viesies pie "Hull City", "Manchester City" un "Liverpool" svētdien spēlēs attiecīgi ar "Newcastle United" un "Stoke City". Un, visbeidzot, "Arsenal" dosies uz Birmingemu, kur "Villa Park" stadionā tiksies ar "Aston Villa". VSB repurtuārā šajā nedēļas nogalē būs arī "Tottenham Hotspur" – "Crystal Palace" un "Manchester United" – "Swansea City" spēles. Anglijas čempionu fani maču savā "Old Trafford" stadionā noteikti gaidīs ar bažām un alkām pēc revanša vienlaicīgi – 5.janvārī "United" ar 1:2 zaudēja "Swansea" Anglijas kausa spēlē.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: "Abas komandas savu pirmo savstarpējo cīņu šajā sezonā aizvadīja jau Premjerlīgas 1.kārtā, un tajā spēlē Mančestras futbolisti viesiem pārbrauca pāri kā ar ceļa rulli. Var teikt, "Newcastle United" zaudēja bezcerīgi, turklāt spēli beidza mazākumā. Taču laiks nav stāvējis uz vietas, un šobrīd mēs varam teikt, ka šī ir pavisam cita Ņūkāslas komanda, ko apliecina tās nostiprināšanas tabulas labāko astoņniekā. Taču favorīti tik un tā būs viesi, kuri pēdējā laikā krietni uzlabojuši sniegumu izbraukuma spēlēs!.”

VSB komentētājs Jānis Vuguls: "Lai arī treneris Tonijs Pjulis šogad ir prom, "Britannia" stadions Stokā joprojām ir Premjerlīgas Mordora. Pagājušajā kārtā šeit paklupa "Everton" un kopumā "Stoke City" šosezon līgā ir zaudējuši tikai vienu reizi! Lai tiktu pie punktiem arī pret "Liverpool", mājiniekiem būs jāaptur līgas rezultatīvākais spēlētājs Luiss Svaress, kurš 15 spēlēs ir guvis 20 vārtus! Jau sen neviens spēlētājs Anglijas futbola augstākajā sabiedrībā nav demonstrējis tik spilgtu individuālo sniegumu.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Sestdien, 11.janvārī 14:40 Anglijas Premjerlīga. "Hull City" – "Chelsea"
• Sestdien, 11.janvārī 16:55 Anglijas Premjerlīga. "Tottenham Hotspur" – "Crystal Palace"
• Sestdien, 11.janvārī 19:25 Anglijas Premjerlīga. "Manchester United" – "Swansea City"
• Svētdien, 12.janvārī 16:00 Anglijas Premjerlīga. "Newcastle United" – "Manchester City"
• Svētdien, 12.janvārī 18:05 Anglijas Premjerlīga. "Stoke City" – "Liverpool"
• Pirmdien, 13.janvārī 21:55 Anglijas Premjerlīga. "Aston Villa" – "Arsenal"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.