Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB piedāvā Vācijas un Anglijas futbola izlašu pārbaudes spēles

VSB piedāvā Vācijas un Anglijas futbola izlašu pārbaudes spēles
Jānis Vaguls
Foto: VSB

Trešdien, 5.martā, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā divas pārbaudes spēles futbolā – gatavojoties Pasaules kausa finālturnīram Brazīlijā, Anglija spēlēs ar Dāniju un Vācija ar Čīli. Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālā VSB!

Tikai mazliet vairāk par trim mēnešiem atlicis līdz Pasaules kausa izcīņai futbolā Brazīlijā. Jau 12.jūnijā notiks turnīra pirmā spēle Brazīlija – Horvātija. “Viasat Sport Baltic” piedāvā divas pārbaudes spēles, kurās piedalīsies trīs finālturnīra dalībnieces: Anglija - Dānija un Vācija – Čīle. No šīm izlasēm uz Brazīliju nebrauks vienīgi Dānija, kas savā kvalifikācijas grupā ieņēma 2.vietu, un kā sliktākā rezultāta īpašniece starp deviņām otro vietu īpašniecēm, nekvalificējās izslēgšanas spēlēm. Anglija Brazīlijā spēlēs D grupā kopā ar Itāliju, Urugvaju un Kostariku. Vācija ir G grupā kopā ar Portugāli, ASV un Ganu. Savukārt Čīle Brazīlijā spēlēs pret B grupas komandām – Spāniju, Nīderlandi un Austrāliju.

VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Līdz Pasaules Kausa pirmajai spēlei paliek mazliet vairāk par trim mēnešiem un kalendārā sagatavošanās spēļu nav daudz. Tāpēc šajā mačā komandas ies laukumā spēcīgos sastāvos. Savu vārdu uz ilgiem laikiem Vācijas futbola vēsturē var ierakstīt Miroslavs Kloze, kurš gūstot vārtus, kļūtu par visu laiku rezultatīvāko nacionālās vienības spēlētāju. Šobrīd ar 68 precīziem sitieniem tiek dalīta pirmā vieta ar Gerdu Milleru. Interesants sastāvs solās būt arī Čīlei, kuru rindās redzēsim tādus grandus kā Aleksiss Sančess no "Barcelona", Arturo Vidals no Turīnas "Juventus" un citus Eiropas TOP 5 līgu spēlētājus.”

Pārbaudes spēles futbolā kanālā VSB:
• Trešdien, 5.martā 21:55 Pārbaudes spēle futbolā. Anglija – Dānija
• Trešdien, 5.martā 24:00 Pārbaudes spēle futbolā. Vācija – Čīle

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.