Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Cibulkova: "Mačs pret Ostapenko būs interesants, ar abpusēji agresīvām izspēlēm"

Ints Megnis
Ints Megnis

Cibulkova: "Mačs pret Ostapenko būs interesants, ar abpusēji agresīvām izspēlēm"
Dominika Cibulkova
Foto: Sipa USA/Scanpix

Vimbldonas tenisa turnīra ceturtdaļfināla mačs starp Latvijas zvaigzni Aļonu Ostapenko un slovākieti Dominiku Cibulkovu būs aizraujošs, abām tenisistēm veicot agresīvas izspēles, uzskata Cibulkova.

Abas tenisistes pirmdien svinēja uzvaras ceturtās kārtas mačos un jau otrdien savā starpā tiksies ceturtdaļfinālā. 29 gadus vecā Cibulkova līdz šim divreiz "Grand Slam" turnīros tikusi tālāk par ceturtdaļfinālu, bet nesen 21. dzimšanas dienu nosvinējušajai Ostapenko tas izdevies reizi, pērn triumfējot Francijas atklātajā čempionātā.

"Manā spēlē daudz ir atkarīgs no serves. To regulāri trenēju, tomēr mačos ne vienmēr izdodas ievadīt spēli tā kā gribētos," pēc pirmdienas spēles, kurā viņa ar 6-4, 6-1 pārspēja taivānieti Suveju Sje, pauda Cibulkova. "Šodien biju pārliecināta par savas serves efektivitāti, kas palīdzēja nomierināties. Zināju, ka, pilnībā koncentrējoties, varu veikt breikus un tāpēc arī servēju brīvāk."

"Pēdējos pāris mēnešus labi trenējos un ar nepacietību gaidīju šo turnīru. Kad visu dari pareizi, reiz tas sāks dot rezultātu. Esmu ļoti priecīga, ka tas notiek tieši Vimbldonā," stāsta slovākiete.

"Ostapenko jau uzvarējusi "Grand Slam" turnīrā, līdz ar to viņa zina, kas tam nepieciešams. Viņa ir neprognozējama, tomēr redzams, ka šajā turnīrā ir ar pareizo noskaņojumu un spēlē bez pārmērīga satraukuma. Domāju, ka mūs sagaida interesants mačs ar abpusēji agresīvām izspēlēm un tīri uzvarētām izspēlēm," pauž Cibulkova.

Abu tenisistu spēle otrdien notiks kā pirmā otrajā galvenajā kortā, sākoties plkst. 15:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/tennis/n...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja