Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Ranga līderis Alkarass trīs setos droši iesoļo ''US Open'' ceturtdaļfinālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ranga līderis Alkarass trīs setos droši iesoļo ''US Open'' ceturtdaļfinālā
Karloss Alkarass. Foto: EPA/Scanpix

ATP ranga līderis Karloss Alkarass no Spānijas šovakar Artura Eša vārdā nosauktajā stadionā Ņujorkā ar 6:3, 6:3, 6:4 pārspēja Itālijas tenisistu Mateo Arnaldi (#61), sasniedzot ceturtdaļfinālu.

• Visā pirmajā setā Alkarass tika pie trīs breika iespējām, tām atnākot sestajā geimā. Ar trešo piegājienu Alkarass lauza itāļa servi, turpinājumā noturēja savus serves geimus un droši uzvarēja pirmajā setā.

• Uzņemto kursu Spānijas tenisa supertalants turpināja otrā seta ievadā, Arnaldi nespējot noturēt servi jau pirmajā geimā. Atlikušajā setā 22 gadus vecais itālis ne reizi netika pie iespējas atspēlēt breika deficītu, bet devītajā geimā, kas izvērtās par ilgāko līdzšinējā cīņā, Alkarass ar trešo iespēju un skaistu dropšotu atkārtoti lauza Arnaldi servi, panākdams 2:0.

• Trešā seta ievadā cīņas gaitu uz brīdi sekmīgi izdevās mainīt Mateo Arnaldi. Itālis trešajā geimā pie spāņa serves uzvarēja uz nulles, bet mirkli vēlāk nespēja noturēt savu servi.

• Līdzīga cīņa turpinājās līdz seta izskaņai. Desmitajā geimā, servējot par noturēšanos mačā, Arnaldi zaudēja savu servi, bet Alkarass iesoļoja ceturtdaļfinālā.

• Spānijas tenisists sasniedza savu sesto Grand Slam ceturtdaļfinālu. Atklātajā ērā, esot jaunāki par Alkarasu, to paveikuši tikai Matss Vīlanders, Bjērns Berjs un Boriss Bekers.

• Alkarass ir pašreizējais ''US Open'' čempions. Neatkarīgi no tā, vai titulu izdosies aizstāvēt, spānis zaudēs ranga līderpozīciju. Vismaz nākamās divas nedēļas pēc ''US Open'' izskaņas pirmajā pozīcijā atgriezīsies Novaks Džokovičs.

• Ceturtdaļfinālā Spānijas tenisa zvaigzni sagaida duelis pret Aleksandra Zvereva un Janīka Sinnera pāra uzvarētāju.

''US Open'', vīriešu vienspēles, astotdaļfināls

PārisRezultāts
Karloss Alkarass [1] – Mateo Arnaldi6:3; 6:3; 6:4
Aleksandrs Zverevs [12] – Janīks Sinners [6]
Daniils Medvedevs [3] – Alekss de Minors [13]
Džeks Dreipers – Andrejs Rubļovs [8]
Rinkijs Hidžikata – Frensiss Tjafo [10]4:6; 1:6; 4:6
Tomijs Pols [14] – Bens Šeltons4:6; 3:6; 6:4; 4:6
Dominiks Štrikers – Teilors Frics [9]6:7 (2); 4:6; 4:6
Borna Gojo – Novaks Džokovičs [2]2:6; 5:7; 4:6

     [+] [-]

, 2023-09-05 05:06, pirms 8 mēnešiem
...Bjērns Berjs???!!!...cilvēku stulbumam nav robežu...