Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Aktīvists pielīmējas pie grīdas, izraisot 49 minūšu pauzi "US Open" pusfinālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Aktīvists pielīmējas pie grīdas, izraisot 49 minūšu pauzi "US Open" pusfinālā
Protestētāji. Foto: John Minchillo/AP, foxnews.com

"US Open" pusfinālā amerikāniete Koko Gofa šonakt apspēlēja čehieti Karolīnu Muhovu - 6:4, 7:5. Protestētāju dēļ otrajā setā bija 49 minūšu pauze.

Otrā seta sākumā spēle tika pārtraukta, jo tribīnēs trokšņoja protestētāji, iestājoties pret klimata pārmaiņām. Kad trokšņošana beidzās, abas spēlētājas devās prom.

Trīs protestētāji pakļāvās apsardzes darbinieku prasībām un pameta tribīnes, taču ceturtajam basas pēdas bija pielīmētas pie cementa grīdas. Šādā situācijā apsardze netika galā, tādējādi pauze ievilkās.

Galu galā policija guva virsroku pār aktīvistu.

Kad bija pagājušas 49 minūtes kopš pēdējā punkta, spēle atsākās.

Izmantotie resursi:
foxnews.com
nypost.com

     [+] [-]

, 2023-09-08 08:46, pirms 8 mēnešiem
kāpēc jāpublicē un jāpopularizē dalbajobus? Delete!

  +1 [+] [-]

, 2023-09-08 09:17, pirms 8 mēnešiem
Vienmēr šādiem cilvēkiem gribējies uzdot jautājumu vai viņi patiešām vēlas dzīvot alā un atteikties no visām mūsdienu tehnoloģijām. Jebkurai tehnoloģijai kaut kur ķēdītē neizbēgami ir fosīlā degviela. Pat ja iegūstam elektrību no saules paneļiem vai vēja turbīnām - tās pagatavo pateicoties fosilajai degvielai. Elektrība šķiet baigi tīra, bet iegūstam viņu dedzinot to pašu fosīlo degvielu. Grozies kā gribi, bet galā ir kaut kas jākurina, lai kaut kas notiktos.

  +4 [+] [-]

, 2023-09-08 09:48, pirms 8 mēnešiem
vajadzēja saslēgt rokas un galvā uzmaukt biomaisiņu , lai sēž

     [+] [-]

, 2023-09-08 10:32, pirms 8 mēnešiem
Kāds naivums. Visi šie protestētāji ir labi apmaksāti no Globālistiem, kas virza šo co2 afēru, lai pēc tam par katru pirdienu var iekasēt naudiņu. Taču sen zināms, ka cilvēku izraisītais CO2 ir tik niecīgs, ka nekādi neietekmē planētas sasilšanu bet aitas jau tic

     [+] [-]

, 2023-09-09 10:01, pirms 8 mēnešiem
sandza rakstīja: Kāds naivums. Visi šie protestētāji ir labi apmaksāti no Globālistiem, kas virza šo co2 afēru, lai pēc tam par katru pirdienu var iekasēt naudiņu. Taču sen zināms, ka cilvēku izraisītais CO2 ir tik niecīgs, ka nekādi neietekmē planētas sasilšanu bet aitas jau tic
Ietekmē gan, Tu aklais tizleni. Un cilvēku izraisītais CO2 nav niecīgs. Mēs katru dienu, katru sekundi palielinam CO2. Plus vēl iedzīvotāji uz mūsu planētas ir apmēram 8 miljardi. Tagad Tu saproti cik stulbs Tavs komentārs izklausās? Iemācies rēķināt un loģiski domāt pirms Tu raksti savus komentārus. Tu pats sevi tikai apkaunoji.

     [+] [-]

, 2023-09-09 10:05, pirms 8 mēnešiem
Robis rakstīja: Vienmēr šādiem cilvēkiem gribējies uzdot jautājumu vai viņi patiešām vēlas dzīvot alā un atteikties no visām mūsdienu tehnoloģijām. Jebkurai tehnoloģijai kaut kur ķēdītē neizbēgami ir fosīlā degviela. Pat ja iegūstam elektrību no saules paneļiem vai vēja turbīnām - tās pagatavo pateicoties fosilajai degvielai. Elektrība šķiet baigi tīra, bet iegūstam viņu dedzinot to pašu fosīlo degvielu. Grozies kā gribi, bet galā ir kaut kas jākurina, lai kaut kas notiktos.
Un man tādiem idiotiem un dalbajobiem kā Tu gribas uzdot jautājumu vai Tu tiešām gribi lai mēs visi nomirstam no skābekļa nepietiekamības?

     [+] [-]

, 2023-09-09 10:08, pirms 8 mēnešiem
nore rakstīja: vajadzēja saslēgt rokas un galvā uzmaukt biomaisiņu , lai sēž
Tevi uz Āfriku vajag aizvest, lai Tu beidzot saproti ko nozīmē siltumnīcas efekts.

     [+] [-]

, 2023-09-10 10:14, pirms 8 mēnešiem
sandza rakstīja: Kāds naivums. Visi šie protestētāji ir labi apmaksāti no Globālistiem, kas virza šo co2 afēru, lai pēc tam par katru pirdienu var iekasēt naudiņu. Taču sen zināms, ka cilvēku izraisītais CO2 ir tik niecīgs, ka nekādi neietekmē planētas sasilšanu bet aitas jau tic
Labākais ir, ka co2 augiem ir kā skābeklis mums, siltumnīcās bieži tāpēc pumpē co2 lai labāk augtu augi, sistēma dabā ir pašregulējoša un es ieteiktu baidīties no piedāvātajiem risinājumiem vairāk kā no neeksistējoshas glob. sasilshanas.