Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis un Begemans noslēdz Maiami turnīru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Gulbis un Begemans noslēdz Maiami turnīru
Ernests Gulbis
Foto: AP/Scanpix

Divos setos piekāpjoties amerikāņiem Džonam Isneram un Semam Kverijam, Maiami ATP Masters dubultspēļu turnīru noslēdzis Latvijas un Vācijas tenisistu duets Ernests Gulbis un Andrē Begemans. Pretinieku pārākums tika atzīts ar 2:6, 6:7(4).

Maiami turnīrs bija otrais šogad, kurā Ernests Gulbis piedalījās dubultspēļu sacensībās, turklāt otrajā turnīrā pēc kārtas viņa pārinieks bija 30 gadus vecais vācietis Andrē Begemans, kurš specializējas tieši dubultspēlēm, ATP rangā ieņem 42.pozīciju.

Pirms divām nedēļām abu duets tika līdz Indianvelsas turnīra 2.kārtai, tālāk neiznāca aizkļūt arī Maiami. Atgādinām, ka pirmajā kārtā Gulbis un Begemans trijos setos pārspēja urugvajieša Pablo Kuevasa un spāņa Davida Marero duetu – 1:6, 6:4, 10:7, bet 2.kārtā spēkojās ar mājiniekiem Džonu Isneru un Semu Kveriju.

Spēles pirmajā setā Gulbis un Begemans pabija vadībā ar 1:0, taču tad zaudēja nākamos piecus geimus, kas likumsakarīgi noveda pie neveiksmes visā setā - 2:6. Otrais sets bija krietni līdzvērtīgāks - ātri zaudējuši breiku, Latvijas un Vācijas sportistu duets to atguva un aizcīnījās līdz taibreikam. Diemžēl tajā nedaudz labāki bija pretinieki - 6:7(4).

Līdz ar to Maiami turnīrs latvietim noslēdzies ar iegūtiem 90 dubultspēļu ranga punktiem, kā arī 9695 ASV dolāru prēmiju. Atgādinām, ka vienspēlēs Ernests zaudēja jau pirmajā mačā, atzīstot argentīnieša Huana Monako pārākumu - 2:6, 4:6. Vienspēlēs tika gūti 10 ranga punkti un 17100 ASV dolāru prēmija.

Izmantotie resursi:
ATP World Tour - Official Site of Men's...

     [+] [-]

, 2015-03-30 10:02, pirms 9 gadiem
svieccccc......
kas notiek ar erniju????

  -1 [+] [-]

, 2015-03-30 14:53, pirms 9 gadiem
Kāda ir attieksme un gatavība sezonai, tāda nu ir arī spēle. Varbūt uz māla paspēs kaut kā uzspēlēt.