Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko cīņa par otro finālu pēc kārtas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko cīņa par otro finālu pēc kārtas
Aļona Ostapenko
Foto: AP/Scanpix

Aļona Ostapenko (WTA 10.) šodien turpinās Uhaņas "Premier 5" sērijas turnīru, pusfinālā sacenšoties ar ranga 37. vietā esošo Austrālijas tenisisti Ešliju Bārtiju. Mača sākums plkst. 12:30.

Uhaņā šogad valda jaunā paaudze

Pirms dažiem gadiem Ķīnai gūstot vēl lielāku ietekmi WTA kalendārā, tika izveidots Uhaņas turnīrs. Tas pirmoreiz notika salīdzinoši nesen – 2014. gadā. Debijas turnīrā un arī pērn triumfēja Petra Kvitova, bet 2015. gadā uzvarēja Venusa Viljamsa – abas titulētas "Grand Slam" čempiones.

Arī šogad vēl ir iespējams variants ar "Grand Slam" čempiones (Ostapenko) uzvaru Uhaņā, taču jau tagad, pusfinālu stadijā, šajā turnīrā (un arī vispārīgi lielajiem "Premier" turnīriem neraksturīgi) ir noslēguma fāzē ļoti nepierasta aina. No turnīru sākušajām astoņām Top 10 tenisistēm pusfinālus sasniegusi tikai Ostapenko.

Uhaņā šoreiz nesekmējās arī ārpus Top 10 esošajām veterānēm. Turnīrā palikušo spēlētāju četrinieku veido 20-23 gadus vecas tenisistes – Ostapenko (20), Bārtija (21), Marija Sakari (22) un Karolīna Garsija (23).

Ostapenko ir jaunākā no šī kvarteta, toties ar vislielākajiem panākumiem. Viņa vienīgā ir spēlējusi "Premier 5" vai augstāka līmeņa turnīru finālā, to iespējot divas reizes – 2016. gadā Dohā, kur notika "Premier 5" turnīrs, un šogad "French Open". Ostapenko normālos apstākļos šādā kompānijā būtu favorīte uzvarai turnīrā, bet tagad viņa pat nav favorīte savā pusfināla mačā. Par iemesliem apskata pēdējā nodaļā.

Bārtija – karjeru pārtraukusī un atsākusī Vimbldonas junioru čempione

Bārtija 2011. gadā uzvarēja Vimbldonas junioru turnīrā, kur trīs gadus vēlāk sevi skaļi iespējamai spožai nākotnei profesionālajā tenisā pieteica Ostapenko. Gadu vecākā Bārtijai līdz Aļonas sasniegumiem vēl ļoti tālu, un nav zināms, vai viņa tik tālu tiks, taču šī sezona viņai ir ļoti daudzsološa.

Bārtija pirms trim gadiem, tolaik būdama tikai 18 gadus veca, pārtrauca tenisa karjeru un vēlāk spēlēja Latvijā svešo, bet Austrālijā ļoti populāro kriketu. Ešlija aiziešanu no tenisa skaidroja ar psiholoģisko nogurumu un vēlēšanos izmēģināt spēkus komandu sporta veidā.

Runājot par tenisa komandām, dubultspēlēs viņai jau pirmās karjeras laikā bija lieli panākumi. Viņa 2013. gadā kopā ar citu Austrālijas tenisisti Keisiju Delakvu trīs "Grand Slam" turnīros tika līdz finālam (izņemot "French Open") un visos trijos finālos zaudēja. Abas šogad sasniedza "French Open" finālu, atkal zaudējot. Tādējādi abām kā komandai tagad ir pilns zaudēto "Grand Slam" finālu komplekts. Abām kopā vairāku gadu sadarbības laikā ir pieci WTA tituli no 12 fināliem. Starp citu, abas šonedēļ Uhaņā tikušas līdz pusfinālam. Viņas spēlēs sezonas finālturnīrā Singapūrā.

Vēl viens no iemesliem, kāpēc Bārtija tik agrā vecumā pārtrauca spēlēt tenisu, bija arī vilšanās savā vienspēļu karjerā, jo tā viņai bija galvenais mērķis. Bārtija vienspēlēs WTA līmenī nebija konkurētspējīga – viņa uzvarēja tikai piecās no 20 spēlēm pamatturnīros un rangā nebija tikusi līdz Top 100. Šodien viņa atrodas savā rekordpozīcijā, ieņemot 37. vietu, un pēc Uhaņas turnīra būs vēl augstāk, debitējot Top 30.

Bārtija simtniekā pirmoreiz nokļuva 6. martā. Tas notika pēc uzvaras Kualalumpuras "International" sērijas turnīrā, kur gan viņai ļoti spēcīgu pretinieču nebija – tikai viena spēlētāja no Top 100, turklāt tā pati simtnieka beigās esošā Irina Falkoni (#97). Daudz iespaidīgāks turnīrs viņai bija jūnijā Birmingemā, kur sasniegts mazā "Premier" turnīra fināls, tajā zaudējot Petrai Kvitovai (6:4, 3:6, 2:6). Pirms tam pusfinālā pieveikta Garbinje Mugurusa (3:6, 6:4, 6:3), kura tolaik pēc "French Open" titula neaizstāvēšanas bija izkritusi no Top 10, ieņemot 14. vietu.

Tādējādi Bārtijai netika Top 10 uzvara, bet kopš tā laika viņa sakrājusi trīs tādus panākumus – Sinsinati ar 6:3, 2:6, 6:2 pieveikta Venusa Viljamsa (#9), bet šonedēļ ar 6:0, 4:6, 7:6(3) apspēlēta Johanna Konta (viņa neizservēja 2. kārtas maču) un ar 4:6, 7:6(3), 7:6(2) pieveikta Karolīna Pliškova. Vakar gūtā uzvara pār Pliškovu Ešlijai ir karjeras pirmā Top 5 uzvara. Ceturtdien karjeras lielāko uzvaru svinēja gan Bārtija, gan Ostapenko, kura pieveica pasaules pirmo raketi Mugurusu.

Ceļš uz pusfinālu

KārtaOstapenko pretinieceRezultātsKārtaBārtijas pretinieceRezultāts
1.--1.Sisi Bellisa (#39)7:5 6:0
2.Barbora Stricova (#25)2:6 7:5 6:32.Johanna Konta (#7)6:0 4:6 7:6(3)
3.Monika Puiga (#77)6:2 3:6 6:33.Agņeška Radvaņska (#13)4:6 6:0 6:4
¼Garbinje Mugurusa (#1)1:6 6:3 6:2¼Karolīna Pliškova (#4)4:6 7:6(3) 7:6(2)

Cik daudz spēka Ostapenko palicis?

Būdama starp Top 8 izsētajām tenisistēm, Ostapenko Uhaņā nospēlējusi par vienu maču mazāk nekā Bārtija, turklāt Austrālijas tenisistei šonedēļ arī trīs dubultspēles, taču lielāks nogurums pēdējo divu nedēļu laikā ir Latvijas tenisistei. Bārtija pagājušajā nedēļā nespēlēja, kamēr Ostapenko uzvarēja piecos mačos Seulā. Ostapenko šodien būs devītais mačs 11 dienās, šajā posmā tātad saņemot tikai divas brīvdienas, no kurām viena bija aizņemta ar ceļošanu no Seulas uz Uhaņu un pielāgošanos otrā turnīra apstākļiem.

Ostapenko pēdējos piecos mačos spēlējusi trīs setus, četrās no šīm cīņām uzvarot pēc zaudēta 1. seta. Šie pieci nogurdinošie mači notikuši sešu dienu laikā divās valstīs. Ostapenko ceturtdaļfinālu pabeidza neilgi pēc pusnakts, bet pusfināls pret Bārtiju viņai jāspēlē 17 stundas pēc uzvaras pār Mugurusu. Tā kā Bārtijai šodien vēl arī dubultspēle, viņas vienspēlei jābūt pirmajam pusfinālam, citādi Ostapenko tiktu pie otrā pusfināla un lielākas atpūtas. Tenisa diena nebeidzas ar aiziešanu no korta. Mediju pienākumi, atjaunošanās procedūras un došanās uz viesnīcu ir laikietilpīgs process. Aļonas vēlais finišs ceturtdaļfināla mačā liek piesardzīgi skatīties pusfināla virzienā.

Aļonai pret Bārtiju sarežģīts mačs varētu būt, arī neesot bez liela noguruma. Salīdzinot ar Ostapenko, Ešlijai ir viens liels trumpis viena sitiena izskatā – serve. Tā viņai ir spēcīga un daudz stabilāka nekā Ostapenko, ar šo ieroci spējot gūt daudz vieglu punktu. Austrālijas tenisiste arī ir labāka spēlē pie tīkla. Tāpat jāatzīmē spēja variēt ar sitieniem, pretiniecēm dodot dažādas bumbiņas. Piemēram, "slaiss" ir viens no sitieniem, ar kuru viņa var Ostapenko izsist no sliedēm. Tikmēr Ostapenko sit spēcīgāk, viņai arī labāks teniss uzņemšanā.

Ostapenko ar Bārtiju ir vienreiz tikusies, viņu maijā ar 5:7, 6:4, 6:4 pieveicot Romas "Premier 5" turnīra kvalifikācijā. Aļonai toreiz bija pārsvars seguma dēļ, jo Bārtija ar mālu nedraudzējas. Viņai WTA pamatturnīros ir 3-6 bilance, rangā visaugstāk uzvarētā pretiniece uz māla ir Lucija Hradecka (#87). Ostapenko Itālijā pret Bārtiju vajadzēja uzvarēt arī 1. setā, taču neizservēja setu, no 5:4 zaudējot trīs geimos pēc kārtas. Bārtija toreiz saservēja 16 eisus un atspēlēja 9/15 breikbumbām.

1 2 3 4 114 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-09-29 09:18, pirms 7 gadiem
Te jāpiekrīt bukmeikeriem.
Aļona nav šī mača favorīte.

Vēl viena Bārtijas nenoliedzama priekšrocība ir klimats. Āzijas klimats ir tuvāks Austrālijas nevis Eiropas; pieļauju, ka arī laika zonu starpība nav tik izteikta. Tās ir nianses, taču var nospēlēt gana būtisku lomu. Ne velti Bārtija še rindā noņēmusi lielus skalpus.

Bet, nu, Stricova ar bija daudz labvēlīgākā situācijā nekā Aļona. Tak saņēmās un sasita.

  +7 [+] [-]

, 2017-09-29 09:19, pirms 7 gadiem
jā ,jābūt baigai fizuhai šito tempu izturēt,nu atliek novēlēt izturību ,veiksmi un priecēt mūs ar labiem forhendiem..lai izdodas!! uz priekšu ,Aļona!! uz priekšu Latvija!!
p.s. iztiksim forumā bez politikas,tautību škirošanu,priecāsimies par mūsu Aļonu!paldies.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-29 09:40, pirms 7 gadiem
Apbrīnojamas jau ir piecas trīssetu vinnes tajā karstumā un praktiski bez brīvdienām.
Lai veicas Aļonai!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 09:53, pirms 7 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Bet, nu, Stricova ar bija daudz labvēlīgākā situācijā nekā Aļona. Tak saņēmās un sasita.
Stricova neizlaiž ne1nu turnīru, pirms Aļonas, Tokijā sasita 2 virs sevis.

Šodien laikam varēs redzēt, kura stiprāk var uzbliezt. Pragmatiski pieejot, varētu viegli vinnēt, bet nu Penka bez kaujas saucieniem un dramatisma laikam vairāk nemāk. Bārtijai paņemti 3 pēdējie taibreiki, tā kā atlikt uz loteriju arī nevarēs.
Serēna ir prom, "vecās" buksē un gada beigas ir ļoti interesantas.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 09:55, pirms 7 gadiem
Šoreiz piekrītu autoram. Jau vakar skatoties info par pretinieci, sapratu, ka Aļona nebūs mača favorīte. Bet, lai izdodas!

     [+] [-]

, 2017-09-29 10:05, pirms 7 gadiem
Būs grūti, jau pirms ceturtdaļfināla spēles norādīju, ka vēlā ceturtdaļfināla uzvarētājam vakardienas grafika ievilkšanās nenāks par labu. Tomēr, Ostapenko ir pierādījusi, ka ir lieliskā formā un ir izcila cīnītāja.

Vakar noskatījos interviju ar Ostopenko, kur viņa stāstīja kā zaudēja Pliškovai Australian Open, izskatās, ka tas zaudējums ir bijis ārkārtīgi svarīgs Aļonas izaugsmē.

Šoreiz gan jācer uz zuvaru, Aļona to spēj!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 10:06, pirms 7 gadiem
nicks rakstīja: Stricova neizlaiž ne1nu turnīru, pirms Aļonas, Tokijā sasita 2 virs sevis.

Šodien laikam varēs redzēt, kura stiprāk var uzbliezt. Pragmatiski pieejot, varētu viegli vinnēt, bet nu Penka bez kaujas saucieniem un dramatisma laikam vairāk nemāk. Bārtijai paņemti 3 pēdējie taibreiki, tā kā atlikt uz loteriju arī nevarēs.
Serēna ir prom, "vecās" buksē un gada beigas ir ļoti interesantas.
Jābūt idiotam vai kategoriskam Aļonas nīdējam, lai neredzētu, ka bez " bliešanas" ir vēl arī laba spēles lasīšana un pretinieču dzenāšana pa stūriem. Jautājums tikai - vai pietiks spēka??

  -4 [+] [-]

, 2017-09-29 10:14, pirms 7 gadiem
Visādi var būt! Aļonai ir raksturs, kādam jau nepatiks- es teikšu kārtīgs krievu raksturs, sitas līdz pēdējam!
Vakar maču neredzēju, tādēļ nevaru komentēt!
Tomēr daži pārvērtē vakardienas uzvaru un vispār gada nogales sacensības. Lielākā uzvara Aļonai bija Parīzē finālā par Halepu.
Nekas nevar līdzināties uzvarai Grand Slam. Visi šie pārējie turnīri , kuri sezonas laikā pat ir daudz, nekādi nav salīdzināmi ar Grand Slam. Un dažu patētieskie saukļi, ka vakar Aļonai lielākā uzvara neatbilst realitatei. Gan punktu izteiksmē, gan naudas prēmijas Grand Slam ir daudz lielākas.
Bet sezonas noslēgumā, kā vīriem , tā dāmām daudzi jau ir paguruši, traumēti, lielie turnīri aiz muguras un inerces dēl, vai kāds reitinga pacelšanai vēl cenšas. Ne velti gandrīz visiem līderiem neveicas, ne jau tādēļ, ka viņi vispār palikuši švaki.
Šāksies jauna sezona un tad redzēsim kas ir kas, īstos spēka samērus, kurš progresēs, kurš spēs konkurēt Grand Slam turnīros.

     [+] [-]

, 2017-09-29 10:20, pirms 7 gadiem
Jānis Derums = Dzērums
Uzspiežu pogu - ignorēt!

     [+] [-]

, 2017-09-29 10:23, pirms 7 gadiem
Jatiek finālā! Būtu lieliski divus turnīrus pēc kārtas spēlēt finālā, bet nogurums , drošvien pa šīm divām nedēļām ir uzkrājies pamatīgs, un īpaši pēc vakardienas vēlās, ilgās un grūtās spēles šodien varētu būt ļoti grūti, vēl pie tam tik agri šodien jāspēlē, bet cerams, ka būs paspējusi atjaunoties.

     [+] [-]

, 2017-09-29 10:30, pirms 7 gadiem
vorkuta rakstīja: Jābūt idiotam vai kategoriskam Aļonas nīdējam, lai neredzētu, ka bez " bliešanas" ir vēl arī laba spēles lasīšana un pretinieču dzenāšana pa stūriem. Jautājums tikai - vai pietiks spēka??
Izbeidz, prātvēder!

  -1 [+] [-]

, 2017-09-29 10:37, pirms 7 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Visādi var būt! Aļonai ir raksturs, kādam jau nepatiks- es teikšu kārtīgs krievu raksturs, sitas līdz pēdējam!
Vakar maču neredzēju, tādēļ nevaru komentēt!
Tomēr daži pārvērtē vakardienas uzvaru un vispār gada nogales sacensības. Lielākā uzvara Aļonai bija Parīzē finālā par Halepu.
Nekas nevar līdzināties uzvarai Grand Slam. Visi šie pārējie turnīri , kuri sezonas laikā pat ir daudz, nekādi nav salīdzināmi ar Grand Slam. Un dažu patētieskie saukļi, ka vakar Aļonai lielākā uzvara neatbilst realitatei. Gan punktu izteiksmē, gan naudas prēmijas Grand Slam ir daudz lielākas.
Bet sezonas noslēgumā, kā vīriem , tā dāmām daudzi jau ir paguruši, traumēti, lielie turnīri aiz muguras un inerces dēl, vai kāds reitinga pacelšanai vēl cenšas. Ne velti gandrīz visiem līderiem neveicas, ne jau tādēļ, ka viņi vispār palikuši švaki.
Šāksies jauna sezona un tad redzēsim kas ir kas, īstos spēka samērus, kurš progresēs, kurš spēs konkurēt Grand Slam turnīros.
Ko var muldēt par krievu raksturu? Ja tāds ir, tad palicis tikai Sibīrijā, uz kurieni savulaik aizlaidās lemtspējī krievi. Pārējie krievi pēc gadu simtiem dzimtbūšanas un kolhoziem-sovhoziem ir zaudējuši jebkādu cīņassparu.Tikpat labi var prasīt raksturu un cīņassparu no zooparka iemītniekiem. Kur tad ir visas krievietes, kuras sāka turnīru Uhaņā?

  +4 [+] [-]

, 2017-09-29 10:54, pirms 7 gadiem
Prognozēt kaut ko ir neiespējami. To kādā fiziskā kondīcijā ir abas pretinieces zina tikai viņas pašas. "Liekais turnīrs" fiziskā ziņā ir mīnuss, bet pārliecības ziņā liels pluss. Es neesmu nevienā turnīrā spēlējis pēdējās divās nedēļās, bet diezin vai paņemtu pat geimu pret Aļonu.
Protams, var būt, ka viena vai otra nolūzīs fiziski vai emocionāli, bet domāju, ka visdrīzāk būs sīva un interesanta raksturu cīņa. Lai veicās. Izredzes ir līdzīgas.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-29 11:16, pirms 7 gadiem
Uz priekšu Aļona!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 11:23, pirms 7 gadiem
vorkuta rakstīja: Ko var muldēt par krievu raksturu? Ja tāds ir, tad palicis tikai Sibīrijā, uz kurieni savulaik aizlaidās lemtspējī krievi. Pārējie krievi pēc gadu simtiem dzimtbūšanas un kolhoziem-sovhoziem ir zaudējuši jebkādu cīņassparu.Tikpat labi var prasīt raksturu un cīņassparu no zooparka iemītniekiem. Kur tad ir visas krievietes, kuras sāka turnīru Uhaņā?
Tur jau aklam jābūt, lai neredzētu , ka krievi pēc rakstura , mentalitātes ir citādi kā latvieši, to mēs uz katra soļa redzam. Tāpat aziāti ir citādi, ziemeļnieki.
Piemēram, aziātu tenisisti ir ļoti savaldīgi, brīžiem šķiet, ka viņi vispār spēlē bez emocijām.
Nesen bija basketbola čempis, latviešiem emocijas daudz mierīgākas, kā turkiem, slovēņiem.
Pilnīgas muļķibas, ka visas tautas ir vienādas. katrai ir savas labās īpašibas un arī ne tik labas.

     [+] [-]

, 2017-09-29 11:23, pirms 7 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Te jāpiekrīt bukmeikeriem.
Aļona nav šī mača favorīte.

Vēl viena Bārtijas nenoliedzama priekšrocība ir klimats. Āzijas klimats ir tuvāks Austrālijas nevis Eiropas; pieļauju, ka arī laika zonu starpība nav tik izteikta. Tās ir nianses, taču var nospēlēt gana būtisku lomu. Ne velti Bārtija še rindā noņēmusi lielus skalpus.

Bet, nu, Stricova ar bija daudz labvēlīgākā situācijā nekā Aļona. Tak saņēmās un sasita.
Nu kāda vairs laika zonas ietekme, nav jau vakar uz turieni aizbraukusi, jau divas nedēļas pa Āziju ņemas

     [+] [-]

, 2017-09-29 11:26, pirms 7 gadiem
No kurienes tāda Bārtija izlīdusi ka apspēlē tādas spēlētājas kā Pliskova, Radvanska un Konta? Pirmoreiz tādu redzu..

  +3 [+] [-]

, 2017-09-29 11:30, pirms 7 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Tur jau aklam jābūt, lai neredzētu , ka krievi pēc rakstura , mentalitātes ir citādi kā latvieši, to mēs uz katra soļa redzam. Tāpat aziāti ir citādi, ziemeļnieki.
Piemēram, aziātu tenisisti ir ļoti savaldīgi, brīžiem šķiet, ka viņi vispār spēlē bez emocijām.
Nesen bija basketbola čempis, latviešiem emocijas daudz mierīgākas, kā turkiem, slovēņiem.
Pilnīgas muļķibas, ka visas tautas ir vienādas. katrai ir savas labās īpašibas un arī ne tik labas.
Katru dienu šeit Latvijā mēs redzam " sovokus" ne īstos krievus. Paši krievi mūsējos nicina. Par Ostapenko - kāds krievu raksturs var būt ukraiņu-ebreju meitenei??Runā krieviski? Tad jau pusei pasaules ir īsts angļu raksturs. Nemal tukšu

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 11:32, pirms 7 gadiem
martins_murnieks_2163555787 rakstīja: No kurienes tāda Bārtija izlīdusi ka apspēlē tādas spēlētājas kā Pliskova, Radvanska un Konta? Pirmoreiz tādu redzu..
Viņai interesanta biogrāfija - bija Vimbl junioru čempione, vīlās tenisā, pārgāja uz kriketu, tagad atkal teniss. Cik klusēja mūsu Sevastova? 2 gadus?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 11:32, pirms 7 gadiem
vorkuta rakstīja: Katru dienu šeit Latvijā mēs redzam " sovokus" ne īstos krievus. Paši krievi mūsējos nicina. Par Ostapenko - kāds krievu raksturs var būt ukraiņu-ebreju meitenei??Runā krieviski? Tad jau pusei pasaules ir īsts angļu raksturs. Nemal tukšu
Serēnai Williamsai arī krievu raksturs, jo visus apspēlē.

     [+] [-]

, 2017-09-29 11:33, pirms 7 gadiem
vorkuta rakstīja: Ko var muldēt par krievu raksturu? Ja tāds ir, tad palicis tikai Sibīrijā, uz kurieni savulaik aizlaidās lemtspējī krievi. Pārējie krievi pēc gadu simtiem dzimtbūšanas un kolhoziem-sovhoziem ir zaudējuši jebkādu cīņassparu.Tikpat labi var prasīt raksturu un cīņassparu no zooparka iemītniekiem. Kur tad ir visas krievietes, kuras sāka turnīru Uhaņā?
Var patikt krievi vai nepatikt, bet tenisistes viņiem ir daudz labas un vienmēr bijušas- Šarapova, Kuzņecova, Makarova, Kasatkina, Pavļučenkova, Vesņina. . .un viņas šogad arī uzvarējušas vairākos turnīros. Šie pēdējie sezonas beigās vēl nav nekāds rādītājs.
Bet kādas vispār ir krievu īpašibas, to latvieši labi zin!
Piebildīšu vien, ka viņi ir kareivīga tauta, es pat teiktu agresīva. Viņi nepārtraukti jau no seniem laikiem kaut kur karo, iekaro, ''atbrīvo''. . .

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 11:36, pirms 7 gadiem
Interesanta izloze Pekinas turnīrā. 1.kārta Sevastova-Šarapova, 2.kārta - Ostapenko-Stosur(visticamāk). !. kārta Aļonai brīva.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-29 11:37, pirms 7 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Var patikt krievi vai nepatikt, bet tenisistes viņiem ir daudz labas un vienmēr bijušas- Šarapova, Kuzņecova, Makarova, Kasatkina, Pavļučenkova, Vesņina. . .un viņas šogad arī uzvarējušas vairākos turnīros. Šie pēdējie sezonas beigās vēl nav nekāds rādītājs.
Bet kādas vispār ir krievu īpašibas, to latvieši labi zin!
Piebildīšu vien, ka viņi ir kareivīga tauta, es pat teiktu agresīva. Viņi nepārtraukti jau no seniem laikiem kaut kur karo, iekaro, ''atbrīvo''. . .
Krievi ir 140 miljonu nācija. Ja paskatās uz mūsu diviem, tad mēs tenisā esam dievišķa nācija! Vot latviešu raksturs!!

  -2 [+] [-]

, 2017-09-29 11:39, pirms 7 gadiem
vorkuta rakstīja: Katru dienu šeit Latvijā mēs redzam " sovokus" ne īstos krievus. Paši krievi mūsējos nicina. Par Ostapenko - kāds krievu raksturs var būt ukraiņu-ebreju meitenei??Runā krieviski? Tad jau pusei pasaules ir īsts angļu raksturs. Nemal tukšu
Nu pusei pasaules principā skaitliski nelielā angļu tauta savu valodu ir uzspiedusi un tagad tā ir galvenā saziņas valoda visā pasaulē.

     [+] [-]

, 2017-09-29 11:52, pirms 7 gadiem
Neaizmirsīsim, ka Bārtija vakar pēc uzvaras vienspēlē (2:31 h) vēl spēlēja dubultspēli (1:04 h) - tātad vairāk kā trīsarpus stundas tenisa. Bet Aļonai bija viena spēle (1:57 h). Jā, naktī.
Mana prognoze - ja novilks līdz trešajam setam, nodzenās arī šo pretinieci.

  +5 [+] [-]

, 2017-09-29 11:56, pirms 7 gadiem
Var kāds to vates trolli Derumu izmest?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 11:56, pirms 7 gadiem
vorkuta rakstīja: Interesanta izloze Pekinas turnīrā. 1.kārta Sevastova-Šarapova, 2.kārta - Ostapenko-Stosur(visticamāk). !. kārta Aļonai brīva.
Tieši gribēju rakstīt par Pekinas turnīra izlozi. Būs interesanti paskatīties, vai Šarapovai izdosies revanšēties pret Nastju!

  +3 [+] [-]

, 2017-09-29 12:12, pirms 7 gadiem
nicks rakstīja: Var kāds to vates trolli Derumu izmest?
Tev uzzīmēt karti, kur atrodas poga "ignorēt"?

     [+] [-]

, 2017-09-29 12:16, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Tev uzzīmēt karti, kur atrodas poga "ignorēt"?
.... bet par tenisu viss tāpat sačakarēts. Ja nev1ns nepavilktos līdz ...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 12:20, pirms 7 gadiem
nicks rakstīja: .... bet par tenisu viss tāpat sačakarēts. Ja nev1ns nepavilktos līdz ...
kas citē, tos arī vates miskastē

  +2 [+] [-]

, 2017-09-29 12:29, pirms 7 gadiem
kas ar livetv noticis jau divas dienas neiet... tur vislabākos linkus varēja dabūt.

     [+] [-]

, 2017-09-29 12:30, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: kas ar livetv noticis jau divas dienas neiet... tur vislabākos linkus varēja dabūt.
laikam aizklapeets ciet tomeer beidzot

     [+] [-]

, 2017-09-29 12:31, pirms 7 gadiem
ko saka spečuki - šite tiešām būs live?
https://www.youtube.com/watch?v=Sy0...

  -2 [+] [-]

, 2017-09-29 12:31, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: kas ar livetv noticis jau divas dienas neiet... tur vislabākos linkus varēja dabūt.
Kas šiem vainas?
Watch Tennis Online - HaHaSport - HaHaSport.com
1 2 3 4 114 komentāri