Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs ATP rangā noslīd uz 346.vietu, Lībietim karjeras rekords dubultspēļu rangā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Štrombahs ATP rangā noslīd uz 346.vietu, Lībietim karjeras rekords dubultspēļu rangā
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā ir noslīdējis divas vietas zemāk un šonedēļ ieņem 346.vietu.

No ranga ir izkritis Latvijas tenisa ilggadējais līderis Ernests Gulbis, līdz ar to valsts otrais numurs tagad ir Kārlis Ozoliņš (1049.).

ATP ranga pirmajā sešiniekā izmaiņas nav notikušas. Pasaules pirmā rakete joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu, Daņiilu Medvedevu, itāli Janniku Sinneru, Andreju Rubļovu un Vācijas tenisistu Aleksandru Zverevu. Par vienu vietu ir pakāpies dānis Holgers Rūne un polis Huberts Hurkačs, ieņemot attiecīgi septīto un astoto vietu, bet par trijām vietām - amerikānis Teilors Frics, kurš Austrālijas atklātajā čempionātā tika līdz ceturtdaļfinālam. Grieķis Stefans Cicips ir trīs vietas zemāk, ieņemot desmito vietu, bet no labāko desmitnieka ir izkritis austrālietis Alekss de Minors, kurš pirms divām nedēļām bija desmitais.

Dubultspēļu rangā Latvijas tenisists Miķelis Lībietis ir pakāpies par desmit vietām un ieņem rekordaugsto 138.vietu.

Par dubultspēļu ranga līderiem ir kļuvuši Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētāji indietis Rohans Bopanna un austrālietis Metjū Ebdens.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-01-29 23:43, pirms 3 mēnešiem
Vai tad tik grūti bij ielikt tabuliņu????