Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Gulbis - Maū 3:6, 6:3, 5:7, 3:6 (spēle galā)

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tiešraide: Gulbis - Maū 3:6, 6:3, 5:7, 3:6 (spēle galā)
Ernests Gulbis
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis (ATP 29.) šodien aizvadīs "French Open" 2. kārtas maču, sacenšoties ar Francijas tenisistu Nikolā Maū (ATP 116.). Gulbis uzvarējis abas iepriekšējās spēles pret Maū. Šodienas cīņas sākums ap plkst. 15:00.

Ceturtais sets

3:6 Gulbis pirmo servi atvairīja agresīvi, taču nākamajā bija bezspēcīgs. Pie 30:15 abi iesaistījās garā izspēlē, kurā Gulbis dažādi centās pārsteigt pretinieku līdz beidzot sita tīklā. Maū tika arī pie pirmās mačbumbas, kurā neizturēja spriedzi un sita tīklā. Francūzis uzreiz ieguva otro mačbumbu, kuru šoreiz izmantoja un svinēja vienu no savām lielākajām uzvarām uz māla seguma.

3:5 Gulbis servē par palikšanu spēlē un panāk 30:15, pēc tam arī mierīgi noliek Maū atsisto bumbiņu pie tīkla. Serve nosargāta, taču tagad daudz svarīgāks jautājums - par uzvaru servēs Maū.

2:5 Gulbis savā servē punktus paņem bez lielām grūtībām, taču spriedze palielinās, jo vajag breiku! Maū savā servē panāca 30:0, taču Gulbis atguvās un nokārtoja neizšķirtu, bet izšķirošajā brīdī sita autā.

1:4 Beidzot Gulbim izdodas gūt pirmo punktu setā, šoreiz visai pārliecinoši. Taču daudz pārliecinošāa seko Maū atbilde pie savas serves, nezaudējot nevienā izspēlē.

0:3 Lai aizķertos spēlē un izvairītos no sensācijas, Gulbim nepieciešams breiks, turklāt pēc iespējas drīzāk. Šoreiz tas izpaliek, jo Maū pie 40:30 augstā lēcienā tomēr novērš Gulbja mēģinājumu pārcelt bumbiņu viņam pāri.

Breiks! 0:2 Gulbja neveiksmes turpinājās, un Maū ieguva trīs breikbumbas. Pirmajā Gulbis ar saīsināto sitienu prata uzvarēt, to pašu drosmīgi izdarīja arī otrajā, bet trešajā francūzis sita tīklā. Šo atspēlēšanos gan neizdevās pārvērst punktā, jo nākamajā breikbumbā Gulbis sita autā.

0:1 Maū sagaidīja pāris Gulbja kļūdas un, lai arī neatvairīja visai vienkāršu sitienu, domādams, ka tas izies autā, aizstāvēja savu servi.

Trešais sets

Breiks! 5:7 Dubultkļūda nostāda Gulbi neparocīgā pozīcijā - 0:30. Ar eisu izdodas lietas uzlabot, taču Maū izvilka divas ļoti tālas bumbas. Viņa ļoti augstu atsistā bumbiņa nokrita uz pašas gala līnijas, bet Gulbis no izdevīgās situācijas sita ļoti, ļoti neprecīzi. Sekoja dubultkļūda un zaudējums setā.

5:6 Kamēr Gulbis cenšas nomierināties un tikt galā ar līdzjutēju pausto ūjināšanu, Maū viņam atdod tikai vienu izspēli un aizstāv savu servi.

Breiks! 5:5 Servējot par uzvaru setā, Gulbis nokļūst iedzinējos 0:40. Pirmās divas breikbumbas tiek atspēlētas, taču tad seko sitiens tīklā. Latvietis ar to nav mierā un ar kāju salauž raketi.

Breiks! 5:4 Gulbis tiek pie divām breikbumbām, un uz brīdi jau likās, ka pirmo zaudējis, jo padeva bumbiņu tieši pa sitienam Maū, taču francūzis, lai arī aizsniedzās līdz bumbiņai, pagriezienā sita autā, un, lai saglābtu setu, būs spiests nobreikot Gulbi.

4:4 Seko pārliecinoša serve Gulbja izpildījumā, kurā pretinieks tiek atstāts bez punktiem. Maū izskatās arī nedaudz sanervozējies un pēdējo bumbiņu sit tīklā.

3:4 Spēle turpinās ļoti sīva, un pie Gulbja serves Maū atkal gūst breika iespēju, taču palaiž to garām. Savukārt savā servē viņam izdodas uzvarēt pārliecinoši.

2:3 Maū savu servi notur pārliecinoši. Šis sets ilgst jau 39 minūtes un pārspējis abu pirmo setu ilgumu, lai gan aizvadīti tikai pieci geimi.

Breiks! 2:2 Maū ilgi turpināja strīdēties ar tiesnesi par iepriekšējā geima pēdējo punktu, un viņa garastāvokli vēl sliktāku padarīja Gulbis ar ļoti precīzu saīsināto sitienu, pēc kura Maū paslīdēja un pakrita. Lai nu kā, Maū prata emocijas pārvērst darbos un ieguva breikbumbu, kurā ar sev raksturīgo spēli pie tīkla sasmēle iepriekšējā geimā izlieto ūdeni.

Breiks! 2:1 Maū serve vēlreiz izvēršas ilga, tiesa, šoreiz vairāk izspēļu garuma, nevis skaita dēļ. Gulbis pie 30:40 garu izspēli aukstasinīgi noslēdza ar vāju, bet negaidītu sitienu diagonāli, pēc tam tika arī pie breikbumbas, kurā Maū sita autā.

1:1 Pēc Gulbja pirmās uzvaras izspēlē seko gara Maū skaidrošanās ar tiesnesi, taču tas netraucē Latvijas tenisistam izmantot viņa nākamās kļūdas un aizstāvēr servi.

0:1 Sets sācies ar iespaidīgi ilgu attiecību kārtošanu pirmajā geimā.Gulbis tika pie breikbumbas, taču francūzis to atspēlē. Latvijas tenisists ļoti neveiksmīgi uzņēma nākamo servi, taču nākamajā izspēlē atjaunoja 40:40, ar spēcīgu sitienu sēriju aizdzenot Maū tālu aiz gala līnijas. Sportisti vēl desmit (!) reizes atgriezās pie neizšķirta, taču Maū beidzot pielika vairāk nekā 16 minūtes garajam geimam punktu ar eisu.

Otrais sets

6:3 Pie Gulbja 30:15 vēl viena ļoti gara izspēle, kurā abi sportisti izvilka vairāka sarežģītas bumbiņas. Maū arī pārtvēra Gulbja sitienu pa līniju un raidīja bumbiņu tukšajā kreisajā laukuma pusē, taču autā. Pirmo setbumbu Maū atspēlēja, taču otrajā Gulbis uzreiz pēc serves veica skaistu un precīzu saīsināto sitienu.

Breiks ! 5:3 Maū servē pie 30:30 tiek aizvadīta ļoti gara izspēle, kuru Gulbis noslēdz ar agresīvu un spēcīgu sitienu. Breikbumba velti netiek izniekota, un sperts solis uz rezultāta izlīdzināšanu pa setiem.

4:3 Gulbis veikli izspēlē sitienu kombināciu, taču pēdējā sitienā pie tīkla nospēlē pārāk pašpārliecināti, un francūzis paspēj pārskriet pāri savai laukumai pusei un panākt bumbiņu. Gulbis uzreiz atbildēja ar eisu, taču rezultāts tāpat 40:40. Divas veiksmīgas serves gan ļāva nosargāt servi.

3:3 Maū rodas problēmas ar serves izdarīšanu, kad viņš divreiz pēdējā mirklī pārdomā un neuzsit pa bumbiņu. Ar punkta iegūšanu gan lielas problēmas nerodas, un Gulbis uzvar tikai vienā izspēlē.

3:2 Gulbis ceturtā geima pirmajā izspēlē izpilda sarežģītu sitienu pāri Maū un trāpa tieši pa gala līniju. Līdz breikbumbai Gulbis gan joprojām netiek. Piekto geimu Gulbis sāk ar eisu (214 km/h) un uzvar pārliecinoši, Maū atstājot uz nulles.

2:1 Pie savas serves Maū atstāj Gulbi sausā, taču arī Gulbis atbild ar pietiekami pārliecinošu geimu.

1:0 Jau pirmajā geimā Maū tiek pie breikbumbas, taču Gulbis ar spēcīgu servi izspēlē iegūst iniciatīvu un panāk 40-40. Uzvara vēl vienā izspēlē, plus lielisks eiss un pirmais geims, lai arī ar nelielu izbīli, uzvarēts.

Pirmais sets

3:6 Maū servē par uzvaru setā, tiek pie divām setbumbām un ar precīzu sitienu pa sānu līniju pieliek setam punktu.

Breiks 3:5 Gulbis pie savas serves nonāk katastrofālā situācijā - pie 0-40 pirmo breikbumbu latviešu tenisists atspēlē, taču ar nākamo piegājienu gan Maū tiek pie otrā breika pirmajā setā.

3:4 Piektajā geimā pirmā nopietnā cīņa. Maū atspēlē deficītu un panāk 40-40, taču Gulbis saņemas un uzvar abas nākamās izspēles, ar spēcīgu servi neatstājot pretiniekam aizsardzības iespējas. Maū pie savas serves un 15-15 uzvar līdz šim ilgāko izspēli - 19 sitieni - un pēc tam jau viegli noslēdz geimu.

2:3 Arī pie savas serves Maū ir pārliecinošs un uzvar trešo geimu pēc kārtas, pirmoreiz izvirzoties vadībā.

Breiks! 2:2 Maū beidzot uzvar pirmās izspēles un tiek arī pie pirmā uzvarētā geima (1:2). Ceturtajā geimā Gulbim nopietnas problēmas - 0-30 un pēc tam sitiens pavisam nedaudz aiz gala līnijas. Gulbis neapmierināts un protestē, publika ūjina, bet tiesnesis nelokāms - trīs breikbumbas Maū. Pēc Gulbja sitiena autā jau pirmā no tām pārvēršas breikā.

2:0 Arī otrajā geimā Maū nekādu variantu - Gulbis atkal uzvar visās izspēlēs un atstāj pretinieku uz nullītes.

Breiks! 1:0 Ar servi spēli sāk Maū, taču pirmajā geimā dominē Gulbis, uzvarot visās četrās izspēlēs un ar skaistu punktu pāri pretinieka galvai atstājot Maū sausā.

14:57 Pirmā spēle otrajā kortā ir noslēgusies - Stanislass Vavrinka četros setos ar 6:3, 6:4, 5:7 un 6:3 apspēlēja Dušanu Lajoviču -, un jau drīzumā sāksies cīņa starp Ernestu Gulbi un mājinieku Nikolā Maū. Sportisti jau ir ieradušies kortā un iesildās pirms cīņas sākuma.

Pirmsspēles apskats

Abi tenisisti 1. kārtā uzvarēja trīs setos ar līdzīgu rezultātu. Gulbis ar 6:4, 6:4, 7:6(3) pieveica Igoru Saislingu, bet Maū ar 6:3, 6:4, 7:6(4) apspēlēja 2012. gada junioru čempionu Kimmeru Kopežanu, kuram tā bija "Grand Slam" debija. Kamēr Gulbim bija divas brīvdienas no spēlēšanas, Maū vakar pārvarēja dubultspēļu sacensību 1. kārtu.

Saislings mačā pret Gulbi bija izvēlējies spēlēt gala līnijas tenisu, turklāt darbojās samērā pasīvi, vairāk paļaujoties uz Ernesta kļūdām. Tāds pats teniss viņa izpildījumā bija arī abu pirmajā mačā 2013. gada sezonas izskaņā Stokholmā. Proti, arī toreiz Saislings neriskēja pārāk bieži doties pie tīkla.

Toties šodien Gulbis noteikti saskarsies ar tipisku "serve&volley" tenisu pretinieka izpildījumā, jo Maū cita spēles plāna vienkārši nav. Francūzis daudz pie tīkla dosies ne vien paša serves geimos, bet arī uzņemšanā. Proti, ja cerīgi izdosies atsist Gulbja servi, viņš nelaidīs garām izdevību skriet pie tīkla un censties izspēli uzvarēt tādā veidā. Ko nozīmē cerīgi atsist servi? Tas ir to atvairīt tā, ka tev rodas laba iespēja uzvarēt konkrētajā izspēlē.

Maū 1. kārtas mačā pie tīkla bija 50 reizes, uzvarot vairāk nekā pusi punktu – 29/50. Viņš izcēlās ar 15 eisiem, ne reizi nepieļāva dubultkļūdas, toties pretiniekam deva 13 breika iespējas, no kurām "Grand Slam" debitants Kopežans izmantoja tikai trīs.

Gulbja trumpji mačos pret tādiem spēlētājiem kā Maū ir apvedošie sitieni. Francūzis pirmajā spēlē diezgan bieži tādā veidā iekrita. Šis spēles elements Gulbim būs pluss, tāpat arī vairāk opciju garajās izspēlēs, kurās viņš būs favorīts, pat neskatoties uz sliktas kvalitātes "forehand" sitienu. Maū ir jācer uz augstu pirmās serves procentu. Pirmajā mačā viņam bija 68%, uzvarot 79% pirmās serves punktu. Otrais rādītājs ir ļoti labs. Toties otrās serves punktos tikai 45%. Šī ir vēl viena lieta, kas Gulbim jāizmanto.

Maū spēles stils ir perfekts zālāja tenisam. Viņam uz šī seguma ir 49 uzvaras, kas ir par 40 vairāk nekā Gulbim, kurš uz zālāja nejūtas kā zivs ūdenī. Toties uz māla ir pilnīgi pretēja aina. Gulbim 65 uzvaras, kamēr Maū tikai 11. Ar šo statistiku vēlos uzsvērt to, ka ne visi tenisisti var labi spēlēt uz visiem segumiem. Tieši tāpēc Gulbis šodien uz māla ir ļoti liels favorīts.

Maū trīs no savām piecām uzvarām pret Top 10 spēlētājiem guvis tieši uz zālāja, Londonā apspēlējot Rafaelu Nadalu (7:5, 7:6(0)), Endiju Mareju, bet Hertogenbošā (finālā) uzveicot Vavrinku. No desmitnieka viņam uz "hard" uzvaras pār Sebastienu Grožānu un Ivanu Ļubičiču. Nikolā 14 reizes pieveicis Top 20 spēlētājus, var izcelt tādus spēlētājus kā Marins Čiličs, Žils Simons, Tomiji Hāss un Robredo (divreiz). Tāpat divas uzvaras viņam ir pār Ļubičiču. Tas viss uz zālāja vai "hard", bet uz māla viņš ne reizi nav apspēlējis Top 30 spēlētājus. Lūk, cik liela nozīme segumam ir konkrētu spēlētāju karjerās.

Maū četras reizes spēlējis ATP finālā, un visas, protams, bijušas uz zālāja seguma. 2007. gadā zaudēts gan "Queens Club" turnīrā Londonā, gan arī Ņūportā, bet 2013. gadā uzvarēti abi fināli – no kvalifikācijas Hertogenbošā, tobrīd rangā esot 240. vietā, un ar "wild card" Ņūportā. Šajos finālos pieveikti Vavrinka un Hjuits. Uz māla viņam ATP turnīros labākais rezultāts ir ceturtdaļfināls, kas bija 2006. gadā mazajā turnīrā Kasablankā. Maū savu rekordu rangā sasniedza ļoti vēlā karjeras posmā, pagājušā gada maijā 32 gadu vecumā tiekot līdz 37. vietai. Ārpus Top 100 viņš atrodas kopš septembra.

Gulbis ar Maū jau divreiz ticies un guvis uzvaras abos mačos. Pirmā cīņa bija 2012. gadā "Challenger" līmenī, bet otrais mačs notika pagājušā gada februārī ATP sacensībās Marseļā. Šodienas mačs notiks 2. kortā (ceturtais nozīmīgākais "French Open" korts) un varētu sākties ap plkst. 14-15. Viss atkarīgs no tā, cik ātri beigsies Vavrinkas un Dušana Lajoviča spēkošanās. "French Open" rāda abi Eurosport kanāli, tiesa, Gulbja šodienas spēlei parādīties TV ekrānos nav labas izredzes, jo tajā laikā notiks globālai auditorijai daudz pievilcīgāki mači. Uztraukumam gan nav pamata, jo no šā gada internetā ir pieejamas video tiešraides no visiem spēļu kortiem. Legālu straumēšanu piedāvā Eurosport Player, kas gan ir maksas pakalpojums.

Mača piezīmes

● Gulbis šogad vēl nevienā turnīrā nav guvis divas uzvaras pēc kārtas. Pēdējo reizi tas notika oktobrī Maskavā.
● Gulbis "French Open" trīs reizes spēlējis pret Francijas tenisistiem. Uzvarēta pirmā spēle pret Mikelu Lodrā (tāds pats stils kā Maū), bet zaudēts Žiljēnam Beneto (ar izstāšanos) un Gaelam Monfīsam.
● Gulbis abas uzvaras pret Maū guvis Francijā.
● Gulbis uz māla tenisistiem, kuri atrodas ārpus Top 100, nav zaudējis gandrīz divus gadus – pēdējā neveiksme 2013. gada jūlijā Hamburgā pret Janu Hajeku.
● Maū līdz "French Open" šogad pamatturnīros nebija guvis nevienu uzvaru, divreiz zaudējot Janam-Lenardam Štrufam un vienreiz piekāpjoties Endijam Marejam.
● Ieskaitot "Challenger" turnīrus un ATP kvalifikācijas, Maū šogad 13-9 bilance, uz māla: 2-2. Bez Kopežana pieveikts arī Žuau Sousa.
● Māls Nikolā ir pēdējā vietā veiksmīgāko segumu sarakstā. Uz māla viņam tikai 11 uzvaras, uz "hard" 60, bet uz zālāja 49.
● Maū uz māla vēl ne reizi nav pieveicis Top 30 spēlētāju! Viņa lielākā uzvara uz šī seguma gūta 2012. gadā "French Open" pret citu mālu nemīlošu tenisistu Endiju Rodiku (#33).
● Maū Top 30 spēlētāju uz jebkura seguma pēdējo reizi pieveica pagājušā gada augustā, kad Vinstonseilemā uz "hard" apspēlēja 18. numuru Tomiju Robredo.
● Maū tikai divreiz spējis māla turnīros gūt divas uzvaras pēc kārtas – 2006. gadā Kasablankā un 2012. gadā "French Open".
● Maū kontā ir divas uzvaras piecu setu mačus. Divās no šīm cīņām viņš bija iedzinējos ar 0-2. Tādā veidā 2010. gadā Vimbldonas kvalifikācijā apspēlēts Štefans Kubeks nākamajā gadā "US Open" Roberts Farahs.
● Maū ir piedalījies tenisa vēsturē ilgākajā spēlē.
● Maū zaudējis pēdējos sešus mačus, kuros bijis vairāk par trim setiem.
● 1. kārtā uzveicot Kopežanu, Maū pārtrauca sešu zaudējumu sēriju "Grand Slam" turnīros.
● Maū uzvarējis tikai divas no pēdējām 11 "Grand Slam" līmeņa spēlēm. Abas bijušas pret tenisistiem, kuri atrodas ārpus Top 90.

Gulbja un Maū profilu salīdzinājums

GulbisKategorijaMaū
26Vecums33
1.90 mAugums1.90 m
29Rangs116
6Vienspēļu tituli2
28-30Grand Slam bilance16-37
13-8French Open bilance4-12
205-177Karjeras bilance123-166
3-12Sezonas bilance1-3
65-51Karjeras māla bilance11-28
2-5Sezonas māla bilance1-0
82-86Karjeras taibreiki59-95
1-2Sezonas taibreiki2-3
10-144-setu mači7-11
4-85-setu mači4-7
3 reizesAtspēlēšanās no 0-22 reizes

Visa materiālā pieejamā statistikas informācija ir par ATP un "Grand Slam" pamatturnīru spēlēm, kā arī Deivisa kausa mačiem. Izņēmuma gadījumos ir norādīts.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 336 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2015-05-27 08:19, pirms 9 gadiem
Šeit jābūt vieglai uzvarai un tad tālāk sākas nopietna cīņa, bet šodien ir jaizravē Mau 3 vieglos setos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-05-27 08:33, pirms 9 gadiem
Loti sakarigs raksts, interesanti palasit!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-27 09:06, pirms 9 gadiem
Valdi, te pietrūkst "Īpaši stulbiem paskaidroju - Ko nozīmē cerīgi atsist servi? Tas ir to atvairīt tā, ka tev rodas laba iespēja uzvarēt konkrētajā izspēlē."

  +3 [+] [-]

, 2015-05-27 09:11, pirms 9 gadiem
BET365 rakstīja: Šeit jābūt vieglai uzvarai un tad tālāk sākas nopietna cīņa, bet šodien ir jaizravē Mau 3 vieglos setos
Lēnāk pār tiltu.

     [+] [-]

, 2015-05-27 09:21, pirms 9 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2015-05-27 10:40, pirms 9 gadiem
Intervijā pēc pagājušās spēles francūzis stāstīja, kā uz karjeras beigām spēlē tādā kā "kruīza" režīmā, bez nopietnas gatavošanās, izbaudot spēli.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-27 10:58, pirms 9 gadiem
anjo rakstīja: Lēnāk pār tiltu.
Protams, bet Mau uz mālu neuzvarēt,, Tad ir jāņem līdz gada beigām pauze,japadzīvo vienatnē,japardomā dzīve,, Jo zaudēt nevarētu pat ar sliktāko spēli, ja tas būtu Hard,zāliens, ok..

     [+] [-]

, 2015-05-27 12:18, pirms 9 gadiem
Iemetiet linku pirms spēles

     [+] [-]

, 2015-05-27 12:55, pirms 9 gadiem
lshunter.tv livetv.sx

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:05, pirms 9 gadiem
6-3
4-1 Pagaidām Wawrinka vadībā. šis varētu arī nebūt ilgi vairs.

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:22, pirms 9 gadiem
6-3 6-4 tā kā varbūt pēc 40min Ernests jau kortā

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:31, pirms 9 gadiem
Kā ar tiešraidi?

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:33, pirms 9 gadiem
maūc tikai

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:34, pirms 9 gadiem
Zinu,kad skrienu notikumiem pa prieksu,bet kas it iespejamais 3as kartas pretinieks?

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:45, pirms 9 gadiem
johnb rakstīja: Zinu,kad skrienu notikumiem pa prieksu,bet kas it iespejamais 3as kartas pretinieks?
Simons,ja neizlaidīs divu setu vadību

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:51, pirms 9 gadiem
Wawrinka vēl grib patrenēties. Cerams neievilksies ilgi

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:54, pirms 9 gadiem
Pa eurosport rāda Vavrinkas spēli un pēc tam tajā kortā spēlēs Ernijs un nebūs tā ka pa eurosport rādīs to spēli ?

     [+] [-]

, 2015-05-27 13:55, pirms 9 gadiem
4emsis rakstīja: Pa eurosport rāda Vavrinkas spēli un pēc tam tajā kortā spēlēs Ernijs un nebūs tā ka pa eurosport rādīs to spēli ?
Cerams, ja nē, tad tā pat rādīs bez komentātājiem. Cik sapratu no raksta, tad šogad visos kortos ir video.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-27 13:57, pirms 9 gadiem
mississippi rakstīja: Cerams, ja nē, tad tā pat rādīs bez komentātājiem. Cik sapratu no raksta, tad šogad visos kortos ir video.
Sūdīgi ka šogad LTV7 nerāda spēles

  +1 [+] [-]

, 2015-05-27 14:00, pirms 9 gadiem
Viens gan te dikti brāķēja, bet var par 4.99 EUR paņemt Eurosporta pleijeri un skatīties visas RG spēles. Man kā neadvancētai lietotājai ir OK.Vismaz neraustās un viegli pārlekt no viena korta uz otru

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:14, pirms 9 gadiem
Cerams, ka Lajovich nenobreikos..

  +1 [+] [-]

, 2015-05-27 14:15, pirms 9 gadiem
Zb tas Serbs

  +1 [+] [-]

, 2015-05-27 14:15, pirms 9 gadiem
PSC, nu!!! Stundu tagad jāgaida..

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:15, pirms 9 gadiem
stulbais Vavrinka.... zb... ka minimums vel 40 minutes... es vnk...

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:16, pirms 9 gadiem
pēc izšķiršanās no sievas tas Vavrinka galīgu ha**** sācis dzīt

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:23, pirms 9 gadiem
Ja nu tiks 3. kārtā tad pret Simonu

  +1 [+] [-]

, 2015-05-27 14:23, pirms 9 gadiem
Tikmēr ir skaidrs, ka nākamā kārta pret Simonu, ja protams uzvar šodien

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:29, pirms 9 gadiem
Stenam 3:1

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:33, pirms 9 gadiem
Dubultbreiks Vavrinkam... 3jos sāksies Gulbis

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:34, pirms 9 gadiem
ir kāds streams? Links?

  +1 [+] [-]

, 2015-05-27 14:46, pirms 9 gadiem
nu fāāāk Stenijs dod vaļā

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:47, pirms 9 gadiem
un atkal tas Stans sāk luņot... 3 mačbumbas paD****

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:50, pirms 9 gadiem
beidzoooooot

     [+] [-]

, 2015-05-27 14:50, pirms 9 gadiem
Beidzot... Gaidam Gulbi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 336 komentāri