Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis apstājas "Challenger" dubultspēļu turnīra pusfinālā

Emils Ozerinskis

Lībietis apstājas "Challenger" dubultspēļu turnīra pusfinālā
Miķelis Lībietis. Foto: Latvijas Tenisa savienība

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis pārī ar somu Patriku Niklasu-Salminenu sestdien Francijā cieta zaudējumu Kempēras "Challenger 125" turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

Miķelis Lībietis un Patriks Niklass-Salminens ar 4-6, 7-6 (7:3), 12:14 piekāpās francūžiem Arturam Rinderknešam un Manuelam Gināram. Par pusfināla sasniegšanu Latvijas sportists nopelnīja 35 pasaules dubultspēļu ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Latvijas/Somijas pāris ar 4-6, 6-2, 10:2 pārspēja francūžus Antuānu Oangu un Sirilu Vandermēršu, bet ceturtdaļfinālā ar 7-6 (7:2), 7-6 (7:2) - amerikāni Kristianu Herisonu un britu tenisistu Markusu Vilisu.

Jūlijā Lībietis izcīnīja divus "Challenger" titulus turnīros ASV un Kanādā. Latvietis šajā līmenī ir uzvarējis četrās sacensībās.

Izmantotie resursi:
LETA