Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Šodien Lielupē sāksies LTS kauss "Masters"

Andrejs Siliņš

Šodien Lielupē sāksies LTS kauss "Masters"
Foto: LTS

No 26. līdz 28. oktobrim tenisa centrā “Lielupe” norisināsies Latvijas Tenisa savienības (LTS) kauss “Masters”. Sacensībās kopā piedalās 48 dalībnieki no trīs meiteņu un zēnu vecuma grupām - U12, U14, U18, kuri cīnīsies par čempiona titulu.

LTS kauss jauniešiem norisinās jau otro gadu. Pēc 8 posmu noslēguma, sacensībās piedalās astoņi dalībnieki un dalībnieces katrā vecuma grupā. 26. oktobrī spēles norisināsies no plkst. 9.30, savukārt 27. un 28. oktobrī dalībnieki sacensības sāks no plkst. 10.30.

"Šogad tenisistu aktivitāte ir lielāka nekā aizvadītajos gados un tenisā jūtams pacēlums. Novērojams, ka bērnu un jauniešu čempionātos ir vairāk dalībnieku, kas liecina par to, kaLatvijāaug spēcīga jauno tenisistu paaudze, kuriem ir potenciāls nākotnē Latvijas vārdu nest pasaulē," stāsta Latvijas tenisa savienības ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Šogad spēlēs piedalīsies arī vairāki Latvijas čempionātu uzvarētāji: U12 zēniem – Dāvids Špaks, meitenēm - Dārta Vorslava, U14 meitenēm - Elza Tomase, U18 zēniem - Teodors Pukše, meitenēm - RebekaMargareta Mertena un U16 meitenēm - Patrīcija Špaka, kura šajās sacensībās startēs U14 vecuma grupā.

Sezonas labākie pēc “MASTERS” fināla tiks apbalvoti ar naudas un piemiņas balvām no LTS sponsoriem un atbalstītājiem: “Itera Latvija”, “A.C.B.”, “SEB”, “VENDEN”, “Pure Chocolate”, “MILZU!”, “Sportland”, “Wilson”, “Ourea”, “Jūrmala”, “Riga Islande Hotel” un “Nike”.

Informāciju sagatavoja
Latvijas tenisa savienība