Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova "Premier" turnīrā Ņujorkā zaudē arī dubultspēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova "Premier" turnīrā Ņujorkā zaudē arī dubultspēlē
Anastasija Sevastova. Foto: Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Anastasija Sevastova kopā ar čehieti Karolīnu Muhovu pirmdienas vakarā piedzīvoja zaudējumu Ņujorkā notiekošajā "Premier 5" sērijas dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā, ar 2:6, 4:6 zaudējot ar sesto numuru izsētajam Baltkrievijas un ASV duetam Viktorija Azarenka/Sofija Kenina.

Sevastova tādējādi pirmo nedēļu Ņujorkā pabeidza bez uzvarām. Viņa vienspēļu turnīrā ar 3:6, 4:6 piekāpās Francijas tenisistei Kristinai Mladenovičai, ciešot jau astoto zaudējumu pēc kārtas vienspēlēs.

Sevastovai šogad WTA turnīros vienspēlēs ir 0-7 bilance, bet dubultspēlēs 0-4. Kamēr vienspēlēs ir gūta viena uzvara oficiālos mačos (1-8), to izcīnot Federācijas kausā, dubultspēlēs viņai tikai zaudējumi (0-5).

Sevastova vakardienas pretiniecei Keninai šogad dubultspēlē zaudēja arī "Fed Cup" mačā, kad kopā ar Aļonu Ostapenko piekāpās Keninas un Betānija Matekas-Sendsas pārim ar rezultātu 4:6, 0:6. Tā bija izšķirošā cīņa ASV un Latvijas mačā par tiesībām spēlēt Federācijas kausa finālturnīrā.

Šobrīd Ņujorkā notiekošais "Premier 5" sērijas turnīrs tradicionāli tiek spēlēts Sinsinati, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ tika pārcelts uz Ņujorku, kur pēc sešām dienām sāksies "US Open".