Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis un Rīse Viļņas turnīra finālā neizmanto trīs mačbumbas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis un Rīse Viļņas turnīra finālā neizmanto trīs mačbumbas
Miķelis Lībietis un Hanters Rīse
Foto: www.prezidentotaure.lt

Sāpīgu zaudējumu Viļņas "Futures 10 000" dubultspēļu turnīra finālā piektdien piedzīvoja Miķelis Lībietis un Hanters Rīse. Latvijas un ASV komanda titula mačā neprata izmantot trīs mačbumbas un ar rezultātu 5:7, 6:3, 11:13 piekāpās mājiniekiem Laurinam Grigelim un Lukasam Mugevičam.

Lībietim un Rīsem supertaibreika pirmajā pusē bija četru punktu pārsvars (6:2, 7:3). Turpinājumā izdevās iegūt trīs mačbumbas (9:6), nevienu no tām nespējot realizēt. Tiesa, tikai viena (pēdējā) bija ar pašu servi. Miķelim ar Hanteru pašiem izdevās atspēlēt divas mačbumbas, taču zaudējumu novērst nebija pa spēkam.

Abi tenisisti pagājušā gada novembrī uzvarēja Noksvillas "Challenger" turnīrā, bet otro PRO titulu kopā izcīnīt neizdevās. Fināla sasniegšana dod 10 reitinga punktus, turnīrs notika uz māla seguma.

Lībietis uzvarējis trīs "Futures" dubultspēļu turnīros, kā arī vienreiz (2013. gada jūlijā Kuresārē) ticis pie panākuma vienspēļu sacensībās šajā līmenī.

Lībietis ar Rīsi dodas uz Pērnavu, kur nākamajā nedēļā notiks tādas pašas nozīmes turnīrs. Abi sāks ar vienspēlēm, kur jāpiedalās kvalifikācijā. Miķelis sāks no 2. kārtas.