Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane un Tomase spēlēs Liepājas ITF turnīra ceturtdaļfinālos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismane un Tomase spēlēs Liepājas ITF turnīra ceturtdaļfinālos
Daniela Vismane. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Liepājas ITF W15 sērijas turnīra ceturtdaļfinālos spēlēs divas Latvijas tenisistes – viena no turnīra favorītēm Daniela Vismane un Elza Tomase, kurai ceturtdaļfināls profesionālo turnīru debijā.

Ar trešo numuru izsētā Daniela Vismane (WTA 492.) stundā un 12 minūtēs ar 6:0, 6:4 uzvarēja rangā neesošo Ukrainas tenisisti Annu Parhomenko, kura turnīru sāka kvalifikācijā. Vismanei neraksturīgi laba servēšana, pretiniecei nedodot breika iespējas.

Vismanei Liepājā ir pirmais turnīrs kopš novembra vidus, kad viņa uzvarēja Hēraklejas W15 turnīrā, izcīnot otro ITF vienspēļu titulu. Daniela šobrīd sasniegusi septiņu uzvaru sēriju un ar nopelnītajiem diviem punktiem aizstāvējusi pusi no pagājušajā gadā šajā laikā iegūtā, kad viņa tika līdz Štutgartes W15 pusfinālam.

ITF turnīru debitante Elza Tomase "wild card" saņēmušu spēlētāju mačā ar 3:6, 7:6(5), 6:3 pieveica Margaritu Ignatjevu (WTA 1061.). Abas Latvijas tenisistes spēkojās vairāk nekā divarpus stundas (2:46). Ignatjeva bija vadībā ar setu un 2:0, vēlāk 3. setā no 0:4 pievilka līdz 3:4, bet kopš tā brīža divos geimos pēc kārtas un līdz ar to arī visā mačā uzvarēja Tomase.