Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs taibreikos zaudē Kahreti "Challenger" turnīra astotdaļfinālā

Agris Suveizda

Štrombahs taibreikos zaudē Kahreti "Challenger" turnīra astotdaļfinālā
Roberts Štrombahs. Foto: diarioluso-galaico.com

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs trešdien Gruzijā cieta zaudējumu Kahreti "Challenger 50" sērijas turnīra astotdaļfinālā.

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Štrombahs, kurš ATP rangā ieņem 405.vietu, ar 6-7 (6:8), 6-7 (6:8) zaudēja sacensību pirmajai raketei austrālietim Filipam Sekuličam (ATP 245.).

Spēli ar servi sāka Sekuličs, bet zaudēja trešo geimu "sausā", Štrombaham pēc visām četrām uzvarētām izspēlēm ceturtajā geimā izvirzoties vadībā ar 3-1. Sestajā geimā Sekuličs rezultātu izlīdzināja, bet taibreikā spēja atspēlēt četras setbumbas pēc kārtas un uzvarēt taibreiku ar 8:6.

Otrajā setā abi tenisisti uzvarēja visus 12 savas serves geimus. Taibreiku sākot ar savu servi, Štrombahs uzvarēja pirmajās trīs izspēlēs, taču Sekuličs atbildēja ar trim pēc kārtas gūtiem punktiem, panākot 4:4. Arī šī taibreika beigas favorīts aizvadīja labāk, uzvarot divās pēdējās mača izspēlēs un realizējot otro mačbumbu.

Pirmajā kārtā Štrombahs ar 6-4, 2-6, 7-5 pieveica kvalifikācijas sacensības pārvarējušo amerikāni Aleifiju Ajeni (ATP 523.). Par otrās kārtas sasniegšanu Štrombahs nopelnīja četrus ATP ranga punktus.

Kopā ar poli Martinu Pavelski Štrombahs startēs arī dubultspēļu sacensībās. Turnīrs Gruzijā norisinās cietā seguma kortos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-05-22 16:11, pirms 3 nedēļām
Skumji, ka sho speli reali vareja vinneet. Kas pietruka? psihologiska noturiba... Izskirosjajaa briidi Strombahs nespeja realizet machbumbas-praktiski 1 sets jau bija vinnnets! Neko ipasi australis neradija, pieradiiidams, ka ar neko sevisku nespid. Zeel. 2. sets ari tika zaudets nieka kludinas del-izskirosa mirklii..