Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko "French Open" dubultspēļu turnīrā pret māsām Viljamsām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko "French Open" dubultspēļu turnīrā pret māsām Viljamsām
Aļona Ostapenko
Foto: AP/Scanpix

Notikusi "French Open" dubultspēļu sacensību izloze. Sieviešu turnīrā Latviju pārstāvēs Aļona Ostapenko, kura spēlēs kopā ar Kazahstānas tenisisti Jūliju Putincevu. Abām ielozēts māsu Serēnas un Venusas Viljamsu duets.

Kamēr vienspēlēs Aļona ar titulētajām Viljamsām vēl nav spēkojusies, dubultspēlēs tāda iespēja beidzot būs Parīzē. Gada pirmajā "Grand Slam" turnīrā Melburnā Ostapenko būtu 2. kārtā tikusies ar Serēnu, ja vien pirmajā mačā iespaidīgi neizlaistu uzvaru pār Sūveju Šje.

Ostapenko kopā ar Putincevu šogad spēlēja arī "Australian Open", kur 1. kārtā abos setos nenoturēja pārsvaru un ar 4:6, 3:6, zaudēja Ķīnas komandai Jifana Su/Saisaja Čžena.

Titulētās māsas Viljamsas, kuras divreiz (1999, 2010) uzvarējušas arī "French Open", pēdējā laikā dubultspēlēs spēlē maz, tāpēc vairs nav tik augstu rangā, lai būtu starp izsētajām. Viljamsas šogad dubultspēlēs aizvadījušas tikai vienu maču, Romā ar 1:6, 5:7 zaudējot slovēnietēm Katarinai Srebotnikai un Andrejai Klepačai.

Parīzē ar pirmo numuru izliktas reitinga līderes Martina Hingisa un Sanja Mirza, bet otrais numurs pagājušā gada čempionēm Betānijai Mateka-Sendsai un Lucijai Šafāržovai.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-22 15:25, pirms 8 gadiem
buus labs trenins Aljonai

     [+] [-]

, 2016-05-22 15:28, pirms 8 gadiem
Būs pirmā sensācija,jo māsas pakāsīs,liksim likmes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-23 21:49, pirms 8 gadiem
Nu ko, iespēja kaujas režīmā pret abām šokolādēm patrenēties! Jau labi!