Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova: "Nospēlēju teicami"

Andrejs Siliņš

Sevastova: "Nospēlēju teicami"
Anastasija Sevastova
Foto: katowiceopen.pl

"Biju agresīva un neļāvu pretiniecei parādīt to, ko viņa spēj," pēc uzvaras pār Baltkrievijas tenisisti Darju Kustovu, kas nodrošināja vietu Vimbldonas pamatturnīrā, sacīja Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova.

Jau ziņojām, ka Anastasija Vimbldonas kvalifikācijas turnīra izšķirošās kārtas mačā uzveica Kustovu bez lielām problēmām - 6:0 un 6:1. Šodien paredzēta izloze, kurā latviešu sportiste uzzinās savu pirmo pretinieci pamatturnīrā.

"Šodien nospēlēju teicami. Biju agresīva un neļāvu pretiniecei parādīt to, ko viņa spēj. Viņa cīnījās, viņai bija iespējas, taču es nospēlēju pārāk solīdi," sacīja tenisiste. "Pēc pirmā seta pretiniece izmantoja medicīnisko pārtraukumu, Kustovai tika ārstēta kāja. Taču laukumā viņa kustējās, un izskatījās, ka tas bija taktisks gājiens. Kaut gan zaudēju pirmo geimu, biju pārliecināta, ka viss būs kārtībā. Tajā geimā man vienkārši nepaveicās."

Izmantotie resursi:
Neatkarīgā Rīta Avīze

  +3 [+] [-]

, 2009-06-19 02:41, pirms 15 gadiem
Prieks, ka meitene ir ļoti progresējusi

     [+] [-]

, 2009-06-19 02:43, pirms 15 gadiem
Lai kāds arī būtu rezultāts 1. kārtā, Anastasija tiešām dara lielisku darbu. Pilnīgi noteikti viņa ir mūsu cerība šajā turnīrā un nevis kāds cits.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-19 06:56, pirms 15 gadiem
Labi ka ir taada paarlieciiba paar saviem speekiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-19 07:59, pirms 15 gadiem
Ir, ir labi!
Francijā viņa kvalifikāciju nospēlēja apslimusi, turklāt visas spēles pa trim setiem. Pamatturnīram meitēnam vairs dukas nepietika.

Šeit, izņemot pirmo spēli, viņa tika galā patiešām ātri un viegli - otrajā spēlē lielākoties pretiniece tika burtiski norullēta, trešajā rezultāts pat vēl iespaidīgāks, taču geimos bija saķeršanās. Un Anastasija bija tā, kas ņēma turpat visus "lielos" punktus!

Lāča pakalpojums var būt trīs brīvās dienas līdz turnīra sākumam. Var pazust atrastais fīlings. Taču arī šāda pieredze ir vajadzīga.

Jānovēl Anastasijai pamatturnīrā pieredzes krāšanai satikties ar kādu no pirmā desmitnieka. Turnīra trešajā kārtā.

     [+] [-]

, 2009-06-19 09:07, pirms 15 gadiem
Ontario rakstīja: Lai kāds arī būtu rezultāts 1. kārtā, Anastasija tiešām dara lielisku darbu. Pilnīgi noteikti viņa ir mūsu cerība šajā turnīrā un nevis kāds cits.
Dekmeijere izšaus.

     [+] [-]

, 2009-06-19 11:45, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: Dekmeijere izšaus.
atkarībā ar ko kopā spēlēs!