Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei un Senoglu zaudējums Varšavā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei un Senoglu zaudējums Varšavā
Līga Dekmeijere

Neveiksmīgs Varšavas WTA "Premier" dubultspēļu tenisa turnīrs iznācis Līgai Dekmeijerei un viņas pāriniecei Ipekai Senoglu - jau pirmajā kārtā nācās zaudēt rumāniete Olaru un vācietei Gorgesai ar 5:7, 4:6.

Jau nākamajā nedēļā Līga Dekmeijere startēs "French Open" dubultspēļu tenisa turnīrā, kurā viņas pāriniece būs kanādiete Aleksandra Vozņaka (abas kopā spēlēja arī "Australian Open"), bet šonedēļ viņa devusies uz Varšavu. "Warsaw Open" dubultspēļu turnīrā mūsu sportistes pāriniece ir turciete Ipeka Senoglu. WTA dubultspēļu rangā Līga šonedēļ ieņem 67. vietu, bet viņas pāriniece – 73.

Pirmajā kārtā pretiniekos bija Vācijas – Rumānijas duets Jūlija Gorgesa un Joana Raluka Olaru (WTA dubultspēļu rangā attiecīgi 114. un 109. vieta). Spēli Dekmeijere un Senoglu iesāka sekmīgi (2:0), taču pēc tam zaudēja trīs geimus pēc kārtas. Sīvā cīņā Latvijas un Turcijas duetam tomēr izdevās atgūt vadību (5:4), tomēr pēc tam atkal trīs zaudēti geimi pēc kārtas, kas nozīmēja arī zaudētu setu – 5:7.

Ja pirmajā setā sportistes reti uzvarēja savas serves geimos, tad otrā sākumā pie savas serves geimi tika uzvarēti. Pirmais breiks gan arī nebija jāgaida ilgi – ceturtajā geimā to paveica Dekmeijere un Senoglu, nedaudz vēlāk vēl vairāk nostiprinot pārsvaru – 4:1. Diemžēl tas bija pēdējais pozitīvais pavērsiens spēlē, jo nākamos piecus geimus pēc kārtas uzvarēja Dekmeijeres un Senoglu pretinieces, svinot arī panākumu mačā ar 7:5, 6:4.

Turnīrā gan Dekmeijere, gan Senoglu ieguva tikai pa vienam reitinga punktam, bet viņu pretinieces šodien jau garantējušas vismaz 120 ranga punktus. Jācer, ka Parīzē Līgai sekmēsies labāk.

Izmantotie resursi:
wtatour.com

     [+] [-]

, 2009-05-19 22:28, pirms 15 gadiem
Vozņaka nešķiet piemērota pārniece, jo reitingā atrodas ap 850. vietu. Var jau būt ka kopā spēle viņām saskan un iet no rokas. Dubultspēlēs augstāk tiek tie tenisisti, kas spēlē visu laiku kopā: kaut vai Larisa Neilade savlaik, bet cerams man nav taisnība un Līga mūs pārsteigs ar labām ziņām!