Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko arī Maiami var būt mačs pret Vondrušovu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko arī Maiami var būt mačs pret Vondrušovu
Slouna Stīvensa un Aļona Ostapenko "Miami Open" finālā. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Abām Latvijas tenisistēm prestižais Maiami WTA "Premier Mandatory" sērijas turnīrs var sākties ar maču pret Čehijas tenisisti. Pagājušā gada finālistei Aļonai Ostapenko tā būs noteikti, iespējams, otro reizi šomēnes tiekoties ar Marketu Vondrušovu, bet Maiami turnīrā līdz šim vāji spēlējušajai Anastasijai Sevastovai 50% varbūtība sacensties ar čehieti – Kateržinu Sinjakovu, kuru viņa nav spējusi uzvarēt.

Tāpat kā iepriekšējās divās nedēļās notikušajā Indianvelsas turnīrā, arī Maiami lielais teniss tiks spēlēts nepilnas divas nedēļas. Izsētas ir 32 tenisistes, visām prestižo turnīru sākot no 2. kārtas. Tas attiecas arī abām mūsu tenisistēm. Maiami turnīrs šogad īpašs ar to, ka tam ir jaunas mājas – turnīrs notiks NFL kluba "Miami Dolphins" mājas spēļu arēnā "Hard Rock Stadium".

Anastasijai Sevastovai "Miami Open" bijusi ļoti neveiksmīga pieturvieta, šeit, ieskaitot trīs neproduktīvas kvalifikācijas, sakrājot tikai divas uzvaras (2-5). Savukārt pamatturnīros viņai ir tikai viena uzvara (1-2), kas gūta pērn 2. kārtā pret Alizē Kornē (7:5, 6:4). Sevastova nākamajā mačā ar 6:3, 4:6, 1:6 zaudēja Viktorijai Azarenkai. Sevastova pirms gada Floridā nopelnīja 65 reitinga punktus.

Ar 11. numuru izliktā Sevastova pirmajā mačā tiksies ar čehieti Kateržinu Sinjakovu (WTA 42.) vai ķīnieti Saisaju Dženu (WTA 39.). Sevastovai pret dubultspēļu ranga līderi Sinjakovu ir 0-2 bilance, bet ar Dženu viņa nav tikusies.

Aļonai Ostapenko Maiami ir 5-2 bilance, visas uzvaras gūstot pagājušajā gadā, kad viņa sasniedza finālu. Ostapenko ceļā uz finālu pieveica divas Top 10 spēlētājas – Petru Kvitovu (#9) ar 7:6(4), 6:3 un Eļinu Svitoļinu (#4) ar 7:6(3), 7:6(5), bet turnīra pēdējā mačā nespēja tikt galā ar Slounas Stīvensas (#12) aizsardzību, amerikānietei piekāpjoties ar rezultātu 6:7(5), 1:6. Aļonai Maiami no pagājušā gada jāaizstāv 650 punkti.

22. numura īpašniecei Ostapenko svarīgais turnīrs sāksies ar maču pret Čehijas tenisisti – Barboru Stricovu (WTA 50.) vai Marketu Vondrušovu (WTA 61.). Aļonai pret Stricovu ir 1-0 bilance, bet pret Vondrušovu 0-1, viņai zaudējot savā līdz šim pēdējā mačā, kad Ostapenko 10. martā Indianvelsā 3. setā divreiz nenosargāja breika pārsvaru un Marketai zaudēja ar 6:4, 3:6, 4:6.

Spēlētāju reitingi ir atbilstoši 4. marta datiem. Pirmdien būs izmaiņas, kas skars arī abas Latvijas tenisistes. Starp citu, viņas Maiami ielozētas vienā sekcijā ar potenciālu tikšanos ceturtdaļfinālā. Abām pirmā spēle būs piektdien.

     [+] [-]

, 2019-03-18 08:53, pirms 5 gadiem
redzot kā mūsējās progresējušas šajā sezonā, tad par 1/4f tikšanos nav ne runas. Lielākā intriga kur Aļona būs rangā pēc šī turnīra
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-03-18 18:02, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: redzot kā mūsējās progresējušas šajā sezonā, tad par 1/4f tikšanos nav ne runas. Lielākā intriga kur Aļona būs rangā pēc šī turnīra
diez vai tur ir kāda intriga. zemāk par 35.vietu nu diez vai.