Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška: "Pret tādu servi kā polim bija grūti cīnīties"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška: "Pret tādu servi kā polim bija grūti cīnīties"
Andis Juška un Ģirts Dzelde
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

„Pžisieznijs ļoti labi servēja un neko nevarēju izdarīt ar viņa servi, nespēju viņu piespiest kļūdītes. Diezgan īsa spēle sanāca,” zaudējumu Deivisa kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 1. grupas spēlē, Mihalam Pžisieznijam (3:6, 4:6, 4:6) komentēja Latvijas izlases otrais numurs Andis Juška.

„Diezgan īsa spēle sanāca. Neklausīja serve, bet viņam tieši otrādi – pirmās serves procents bija ļoti augsts. Uzņemšanā nesanāca nospēlēt tik labi, kā cerēju. Salīdzinājumā ar iepriekšējām spēlēm pret Mihalu, viņš kļuvis krietni stabilāks un labi spēlē no abām pusēm. Piedalīšanās lielajos turnīrs noteikti uzlabojusi viņa spēli. Šodien nespēju viņu piespiest kļūdīties,” pēc zaudējuma iesāk Juška.

Andis atklāja, ka šodien spēlējis ar nelielu labā ceļgala savainojumu, taču tas nevar būt attaisnojums zaudējumam: „Pēc pēdējā turnīra Francijā sāpēja ceļgals. Jāteic, ka bija grūti pierast pie cietā seguma. Francijā spēlēju uz mīkstāka. Rīgā trenējos kopš otrdienas, tomēr vēl neesmu pilnībā pieradis pie šī seguma.”

„Vajadzības gadījumā, protams, būšu gatavs spēlēt arī svētdien. Domāju, ka Ježi Janovičs man būtu ērtāks pretinieks nekā Pžisieznijs. Ar viņu kopā trenējāmies Francijā. Ježi labi servē un arī labi kustas, neskatoties uz garo augumu. Fiziski jūtos labi, jāuzlabo tikai garastāvoklis,” tā Juška.

     [+] [-]

, 2010-09-17 17:17, pirms 14 gadiem
Pret šo poli, pret kuru Ernests spēlē, būs VĒL grūtāk!!
Saņemies, Andi!
ĻOTI iespējams, ka tieši svētdienas TAVA spēle būs izšķiroša šajā cīņā!!!
TURIES, Andi!!!

  -2 [+] [-]

, 2010-09-17 17:34, pirms 14 gadiem
Saved kārtībā fizuhu sākumā! Kājas kā neatīstītam embrijam un slinkums arī savu dod no tā tas rezultāts arī veidojas. Ja piestrādās kārtīgi pie fiziskās sagatavotības tad labi rezultāti neizpaliks nākotnē.
Slēpts komentārs: Ivarinsh

  +3 [+] [-]

, 2010-09-17 17:43, pirms 14 gadiem
Ivarinsh rakstīja: kāds pajolis palīdz komentēt Rīmenim, pilnīgs čau, kāpēc tādus laiž spēles komentēt - īstens latvietis, pats nekas toties citus mācīt gatavs
Kas esi Tu? Komentē Savicka kungs! Neko neizsaka?

  +3 [+] [-]

, 2010-09-17 17:45, pirms 14 gadiem
Ivarinsh rakstīja: kāds pajolis palīdz komentēt Rīmenim, pilnīgs čau, kāpēc tādus laiž spēles komentēt - īstens latvietis, pats nekas toties citus mācīt gatavs
nu gan izcēlies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja