Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Brāļi Podžus sasniedz dubultspēļu finālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Brāļi Podžus sasniedz dubultspēļu finālu
Brāļi Podžus
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas tenisa dvīņi Mārtiņš un Jānis Podžus piektdien Šarmelšeihas "Futures 10 000" dubultspēļu turnīra pusfinālā ar 6:2, 6:4 sakāva sacensību galvenos favorītus Karimu-Mohamedu Māmūnu un Isamu Haitamu Tavīlu, nodrošinot sezonas pirmo finālu.

Ar ceturto numuru izliktais Latvijas duets Ēģiptes un Sīrijas tenisistus apspēlēja ļoti pārliecinoši. Brāļi pretiniekiem deva tikai vienu breika iespēju, kas arī tika realizēta, taču bija bez nopietnām sekām.

Brāļu kontā ir viens dubultspēļu tituls "Futures" līmenī, kas decembrī izcīnīts Antaljā. Rīt finālā Ēģiptē pretī stāsies ar trešo numuru izliktais Austrijas un Šveices duets Martins Fišers/Janiss Linigers. Abi kopā pagājušajā nedēļā uzvarēja tāda paša līmeņa turnīrā Šarmelšeihā un šobrīd ir sasnieguši septiņu uzvaru sēriju.

Abi dueti jau garantējuši 10 reitinga punktus, bet čempioni tiks pie 18. Turnīrs Ēģiptē notiek uz "hard" seguma.

Atgādinām, ka vienspēļu turnīrā brāļi zaudēja jau 1. kārtā. Ja Jānim nepaveicās ar izlozi, pretiniekos iegūstot turnīra pirmo numuru Denisu Novaku no Austrijas, tad Mārtiņš pamanījās zaudēt rangā 552. vietas zemāk esošajam Itālijas tenisistam Kristianam Karli.

     [+] [-]

, 2015-04-17 19:00, pirms 9 gadiem
Prieks par mūsu puišiem!
Bet kāpēc par prestižo Montelarlo turnīru man ir jālasa krievu saitos? Kopš Federers ir ārā, nevienu šis turnīrs nevienu neinteresē?