Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Lībietis dubultspēļu rangā joprojām ieņem 143. vietu

Lībietis dubultspēļu rangā joprojām ieņem 143. vietu
Miķelis Lībietis. Foto: Latvijas Tenisa savienība

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) dubultspēļu rangā savu pozīciju nemaina un ir 143.vietā.

No karjeras rekorda, kuru Lībietis sasniedza augusta beigās, viņš atpaliek par divām pozīcijām.

Roberts Štrombahs pakāpies par četrām pozīcijām un ir 422.vietā, bet Mārtiņš Rocēns, kuram nākuši klāt punkti par oktobra sākumā sasniegto Saragosas M-25 finālu, par 991 vietu pacēlies uz dalītu 1284.pozīciju. Kārlis Ozoliņš zaudējis vienu pozīciju (dalīta 1526.), bet Roberts Jaričevskis ieguvis četras pozīcijas (dalīta 2271.).

Vienspēļu rangā Latvijas pirmais numurs Štrombahs atguvis četras pozīcijas un ir 373., Ernests Gulbis par divām pozīcijām atkāpies uz 896.vietu, kamēr Ozoliņš par sešām pakāpies uz dalītu 1455.ailīti.

Pirmais rangā joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu un Daņiilu Medvedevu, bet ceturtais arī šajā nedēļā ir itālis Janniks Sinners. Par divām pozīcijām uz piekto vietu pakāpies Andrejs Rubļovs, apsteidzot dāni Holgeru Rūni un grieķi Stefanu Cicipu. Pa pozīcijai ieguvuši norvēģis Kaspers Rūds un vācietis Aleksandrs Zverevs, bet pēc divām zaudētām vietām pirmo desmitnieku noslēdz amerikānis Teilors Frics.

Izmantotie resursi:
LETA


Simona Halepa atgriešanās mačā. Foto: Jimmie48 / WTA

Halepa: "Kad zaudēju Ostapenko, trīs mēnešus bija ciešanas"

Dopinga skandālu pārvarējusī Rumānijas tenisa zvaigzne Simona Halepa šajās dienās ir smaidīga un izbauda tenisu, bet zaudējums 2017. gada "French Open" finālā izraisīja ciešanas.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombaham kāpums ATP rangā, Zverevs kļūst par ceturto numuru

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas vīriešu tenisa līderis Roberts Štrombahs pakāpies no 413. uz 405. vietu.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

WTA rangs: Ostapenko arvien desmitā, Semeņistaja pakāpjas uz 118. vietu

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko joprojām ir desmitā, bet mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja pacēlusies uz 118. vietu.