Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Maljorkas turnīra izlozē izvairās no Azarenkas un Šarapovas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Maljorkas turnīra izlozē izvairās no Azarenkas un Šarapovas
Anastasija Sevastova. Foto: EPA/Scanpix

2017. gada čempione Anastasija Sevastova Maljorkas "International" sērijas turnīru sāks ar maču pret kvalifikācijas uzvarētāju, savu zālāja sezonas pirmo pretinieci uzzinot pirmdien. Visas turnīra lielākās zvaigznes tika salozētas zara augšgalā, kamēr Sevastova ir apakšā.

Sevastova ir Maljorkas turnīra neilgajā vēsturē uzvarām bagātākā tenisiste, šeit sakrājot 13-2 bilanci. Viņa pirmajās trīs viesošanās reizēs allaž spēlēja finālā – 2016. gadā zaudējums Karolīnai Garsijai, 2017. gadā uzvarēta Jūlija Gērgesa, bet 2018. gadā zaudējums Tatjanai Marijai. Sevastova pērn karstajā Spānijā nopelnīja 180 reitinga punktus.

Maljorkas turnīra ceturtajā gadā būs šeit līdz šim nepieredzēti zvaigžņots sastāvs ar trim bijušajām WTA ranga līderēm. No viņām gan tikai viena šobrīd atrodas pirmajā desmitniekā – Vimbldonas čempione Andželika Kerbere ir 6. vietā. Pārējās divas zvaigznes ir Viktorija Azarenka (#42) un Marija Šarapova (#86), kurai Spānijā būs atgriešanās turnīrs pēc pleca savainojuma.

Ranga 12. vietā esošā Sevastova Maljorkā izsēta ar otro numuru aiz Kerberes un pirmajā mačā tiksies ar vienu no kvalifikācijas veiksminiecēm. Kvalifikācijas turnīrs, kur ir divas kārtas, tiks pabeigts pirmdien. Šobrīd ir zināma Sevastovas potenciālā 2. kārtas pretiniece – Monika Puiga (#51) vai Aila Tomļanoviča (#47). Sevastovai pret Puigu, kura būs viņas pāriniece dubultspēļu turnīrā, ir 2-0 bilance, bet pret Tomļanoviču 1-0. Sevastova ar Tomļanoviču Maljorkā pērn tikās ceturtdaļfinālā, kur guva grūtu uzvaru ar 3:6, 6:3, 6:1. Sevastova toreiz bija iedzinējos ar setu un 0:3 divu breiku lielumā.

Sevastovai pirmā izsētā pretiniece ceturtdaļfinālā var būt astotā numura īpašniece Kateržina Sinjakova (#38). Visas lielākās zvaigznes tika salozētas zara augšpusē pie Kerberes. Arī viņa sāks pret kvalifikācijas uzvarētāju, bet 2. kārtā var tikties ar Šarapovu, kurai šodien ielozēja Viktoriju Kužmovu (#44). Savukārt ceturtdaļfinālā Kerberei var būt mačs pret Azarenku, kuras pirmā pretiniece būs Garsija (#28).

  +1 [+] [-]

, 2019-06-16 15:53, pirms 5 gadiem
Gan Azarenka, gan it sevišķi Šarapova šogad ir "ņemamas", un diez vai tiks tālāk par pirmo kārtu. Viņām pretinieces nopietnas.

     [+] [-]

, 2019-06-16 17:11, pirms 5 gadiem
vorkuta rakstīja: Gan Azarenka, gan it sevišķi Šarapova šogad ir "ņemamas", un diez vai tiks tālāk par pirmo kārtu. Viņām pretinieces nopietnas.
Arī Sevastova patreiz ir ņemama. Neko dižu nerāda jau labu laiku

     [+] [-]

, 2019-06-16 20:01, pirms 5 gadiem
vorkuta rakstīja: Gan Azarenka, gan it sevišķi Šarapova šogad ir "ņemamas", un diez vai tiks tālāk par pirmo kārtu. Viņām pretinieces nopietnas.
bet ne Sevastovai.

     [+] [-]

, 2019-06-16 20:03, pirms 5 gadiem
Boston United rakstīja: Arī Sevastova patreiz ir ņemama. Neko dižu nerāda jau labu laiku
pārsvarā vecas ar izlozi, bet tas saprotms jo tagad viņa saņem savu darbu augļus. skatīsimies kas būs US OPEN. ja punkti nekrāsies tad nolidos rangā blakus mūsu jaunkundzei Aļonai

     [+] [-]

, 2019-06-16 22:26, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: pārsvarā vecas ar izlozi, bet tas saprotms jo tagad viņa saņem savu darbu augļus. skatīsimies kas būs US OPEN. ja punkti nekrāsies tad nolidos rangā blakus mūsu jaunkundzei Aļonai
Ap 100.vietu?