Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Maskavas turnīru sāks pret Jankoviču

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Maskavas turnīru sāks pret Jankoviču
Aļona Ostapenko
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Sestdien notikušajā Kremļa kausa turnīra izlozē kļuva zināms, ka Aļona Ostapenko "Premier" sērijas sacensības sāks pret bijušo ranga līderi Jeļenu Jankoviču, tikmēr Anastasija Sevastova pirmajā spēlē tiksies ar kādu no kvalifikācijas veiksminiecēm.

Abas Latvijas spēcīgākās tenisistes šobrīd sacenšas ar zaudējumu sērijām – Ostapenko zaudējusi piecus mačus pēc kārtas, bet Sevastova bez uzvarām ir pēdējās četrās cīņās. Nākamie mēģinājumiem pārtraukt neveiksmju sērijas būs jaunnedēļ Maskavā.

Sevastova, kura pērn no kvalifikācijas tika līdz šī turnīra ceturtdaļfinālam, pirmajā mačā tiksies ar kādu no kvalifikācijas uzvarētājām. Uzvaras gadījumā viņai 2. kārtā mačs pret čehieti Barboru Stricovu, kurai arī pirmā pretiniece būs no kvalifikācijas.

Ostapenko pirmoreiz spēlēs pamatturnīrā Maskavā, Aļona divreiz zaudēja kvalifikācijā. Debijā 2012. gadā toreiz vēl tikai 15 gadu vecumā viņa 1. kārtā piekāpās Olgai Pučkovai. Pērn izdevās gūt vienu uzvaru, bet 2. kārtā slimības dēļ nepabeigts mačs pret Sevastovu (3:6, 1:3).

Aļonai šogad ir pietiekami labs reitings, lai uzreiz tiktu pamatturnīrā, kas būs jāsāk pret 2008. gada čempioni Jeļenu Jankoviču. Titulētā Serbijas tenisiste šobrīd vēl atrodas Honkongā, kur šodien zaudēja pusfināla maču.

     [+] [-]

, 2016-10-15 15:06, pirms 8 gadiem
Lieciet mīnusu, bet ar pirmo kārtu arī beigs. Jankoviča ir labā formā, tikmēr Ostapenko izgāžas turnīru no turnīra

     [+] [-]

, 2016-10-15 19:53, pirms 8 gadiem
lieku plusu.... bez variantiem....
arī Sevastovai nav cerību pret kvalifikācijas veixminieci

  +1 [+] [-]

, 2016-10-16 09:26, pirms 8 gadiem
Aļonka Ļenočku var aizvākt, bet ja viņa turpinās to pašu, ko praktizēja iepr. turnīros, tad izredzes ir tuvu nullei. Cerams, ka tomēr labosies.