Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vaskis netiek pie otrās uzvaras

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Vaskis netiek pie otrās uzvaras
Oskars Vaskis

Igaunijas galvaspilsētas Tallinas "Future" tenisa turnīrs Latvijas sportistiem beidzies pēc otrās kārtas cīņām. Tas kļuvis skaidrs pēc šodien notikušajām spēlēm, no kurām vienā Oskars Vaskis ar 4:6, 1:6 piekāpās baltkrievam Dzmitrijam Žirmontam.

Tallinas „Future” tenisa turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru šogad startēja vairāki Latvijas tenisisti, tomēr tālāk par pirmo kārtu bija ticis tikai Oskars Vaskis, kurš pirmās kārtas spēlē ar 6:0, 6:3 viegli tika galā ar britu Polu Bišopu.

Šodien otrajā kārtā Oskars tikās ar baltkrievu Dzmitriju Žirmontu, kurš ATP rangā gan ieņem krietni augstāku pozīciju (655. pret 1553.). Pirmajā setā rezultāts vēl bija līdzīgs, bet otrajā baltkrieva pārsvars jau izteiktāks – 6:4, 6:1. Līdz ar to turnīru Vaskis noslēdza ar viena reitinga punkta iegūšanu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-07-16 09:39, pirms 15 gadiem
Pēc ATP ranga Žirmonts ir 3.labākais Baltkrievijā.