Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vēl šodien vari pieteikties Rīgas čempionātam tenisā!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

No 16. līdz 21.jūlijam SIA „Rīgas Satiksme” sporta bāzē Rīgā, Ezermalas ielā 32 norisināsies Rīgas čempionāts tenisā. Cīņas notiks gan meistaru kategorijā, gan amatieriem, tāpēc sacensībām var pieteikties jebkurš interesents.

Rīgas čempionāts tenisā ir ikgadējs turnīrs, kas notiek vasaras vidū. Šogad par tā norises laiku izvēlēts 16. līdz 21.jūlijs, bet norises vieta – „Rīgas Satiksmes” tenisa korti Mežaparkā (māla segums). Sacensības notiks gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs vīriešiem un sievietēm, tāpat arī jauktajās dubultspēlēs.

Cīņas par uzvarām šogad notiks ne tikai meistaru kategorijā (spēlētājiem, kuri atrodas Latvijas rangā), bet arī amatieriem. Amatieru kategorijas sacensībās drīkst piedalīties spēlētāji, kuri 2012.gada laikā sasniedz 14 gadu vecumu. Tāpat jāpiemin, ka spēlētājs drīkst piedalīties ne vairāk kā vienā vienspēļu, dubultspēļu un jaukto dubultspēļu turnīros starp meistariem vai amatieriem. Dalības maksa turnīrā kā meistaru, tā amatieru kategorijā ir 15ls (jauktajās dubultspēlēs 5 ls no cilvēka).

Pieteikties meistaru sacensībām var vēl šodien (13.jūlijā) Latvijas Tenisa Savienības mājaslapā (www.lts.lv), bet amatieru turnīram var pieteikties interneta vietnē Piesakies.lv (amatieru dubultspēļu turnīram varēs pieteikties uz vietas 16.jūlijā).

Ar turnīra nolikumu vari iepazīties ŠEIT!