Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Jukša paliek soli no dubultspēļu fināla Turcijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jukša paliek soli no dubultspēļu fināla Turcijā
Deivids Jukša
Foto: Jānis Blaus

Latvijas tenisisti ceturtdien noslēdza startus "Future" turnīros Eiropā. Mārtinš Podžus nepārvarēja 2. kārtu Ukrainā, bet Devidam Jukšam nebija pa spēkam aizsniegties līdz dubultspēļu finālam Turcijā.

Tāpat kā dienu iepriekš viņa brālis Jānis, šodien arī Mārtiņš Podžus (ATP 707.) ar turnīru Ukrainā noslēdza ar zaudējumu vienspēļu 2. kārtā. Mārtiņš divos setos ar 2:6, 4:6 piekāpās mājiniekam Dmitro Badanovam (ATP 1389.), kurš izgāja kvalifikāciju. Podžus šonedēļ ieguva vienu reitinga punktu. Abiem brāļiem arī nākamajā nedēļā paredzēts spēlēt Čerkasu "Future" sacensībās, kur tenisisti cīnās telpās uz "hard" seguma.

Deividam Jukšam kopā ar Peru tenisistu Aleksandru Merino nav izdevies iekļūt karjeras pirmajā "Future 10 000" sērijas dubultspēļu turnīra finālā. Latvijas un Peru duets šodien pusfinālā atzina ar otro numuru izlikto portugāļu Romēna Barbosas un Federiku Fereiras Silvas pārākumu – 4:6, 4:6.

Sacensības Antaljā notiek uz māla seguma. Jukša otro reizi spēlēja "Future" līmeņa pusfinālā. Arī pirmo reizi viņš līdz pusfinālam tika "Future" sacensībās Turcijā (pagājušā gada oktobris). Arī jaunnedēļ Deividam paredzēts spēlēt Antaljā.