Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere Kvebekā zaudē jau 1. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere Kvebekā zaudē jau 1. kārtā
Līga Dekmeijere
Foto: Robijs Sauruss

Latvijas labākajai dubultspēļu tenisistei Līgai Dekmeijerei nav izdevies pārvarēt Kvebekas "International" sērijas turnīra pirmo kārtu. Spēlējot kopā ar Horvātijas tenisisti Petru Martiču, tika piedzīvots zaudējums kanādietei Grabrielai Dabrovski un amerikānietei Elisonai Riskei – 6:2, 3:6, 4:10.

Dekmeijere šajā turnīrā spēlēja kopā ar horvātieti Petru Martiču. Līgai rangā 66. vieta, bet Martičai 57. pozīcija. Interesanti, ka abām šis ir otrais turnīrs kopā. Arī pirmajā, kas bija pērn Lincā, abas spēlēja telpās uz "hard" seguma un toreiz sasniedza pusfinālu.

Kvebekā sastāvs nav diez ko spēcīgs, tāpēc Dekmeijere ar Martiču bija izliktas ar augsto 2. numuru. Sacensību pirmā dueta godā Alicja Rosolska un Hezere Vatsone. Šodienas pretinieces nav pieskaitāmas pat pie vidusmēra spēlētājām – 20 gadus vecā Dobrovski ieņem 171. vietu dubultspēļu rangā, bet divus gadus vecākā Riske atrodas tikai 383. vietā.

Dekmeijeres un Martičas spēlei pret Kanādas un ASV duetu bija jānotiek vakar, taču diezgan neordināra iemesla dēļ mačs tika pārcelts un šodienu. Kvebekas turnīrs tiek aizvadīts uz tikai diviem kortiem, bet vakar pamatīgi ievilkās vienspēļu mači.

Līga ar Petru bija spēles favorītes un attiecīgi arī sāka – 6:2 pirmajā setā. Otrā seta sākumā, servējot Dekmeijerei, izdevās atspēlēties no 0:40, taču tad Līga pieļāva dubultkļūdu – 0:1. Seta beigās vēlreiz tika zaudēta serve Dekmeijeres servēšanas reizē un līdz ar to arī viss sets – 3:6. Arī taibreiks neko labu neatnesa – 4:10. Izstāšanās 1. kārtā nozīmē viena ranga punkta un 430 dolāru prēmijas iegūšanu. Pērn Kvebekā tika sasniegts ceturtdaļfināls, tādējādi nav aizstāvēti 70 punkti.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-12 20:56, pirms 12 gadiem
Tīri pašas atdeva. laikam jau lielos vilcienos, kkas no Gulbja ir visiem latvijas tenisistiem.