Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei zaudējums kvalifikācijā

Krišs Upenieks

Dekmeijerei zaudējums kvalifikācijā
Līga Dekmeijere
Foto: PA Wire/Scanpix

Šodien zaudējumu Hertogenbošas ''International'' sērijas vienspēļu turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā piedzīvoja Līga Dekmeijere, kura ar rezultātu 6:7(3), 4:6 piekāpās čehietei Sandrai Zahlavovai.

Pēc zaudējuma Apeldornas (Nīderlande) ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīra pirmajā kārtā, Dekmeijere(WTA 719.) nolēma piedalīties Hertogenbošas ''International'' sērijas turnīrā, kura balvu fonds ir 220 000 dolāru.

Līgai šajā turnīrā iespēja bija piedalīties pateicoties iegūtajai wild card un turnīrs bija jāsāk no kvalifikācijas. Pirmajā kvalifikācijas kārtā latvietei pretī stājā 24 gadus vecā čehiete Sandra Zahlavovai, kura WTA rangā atrodas daudz augstāk nekā latviete - 85. vietā. Diemžēl tika piedzīvots arī diezgan likumsakarīgs zaudējums ar rezultātu 6:7(3), 4:6.

Galvenie mači latvietei vēl priekšā, kopā ar amerikāni Rizu Zalamedu latviete piedalīsies arī dubultspēlēs. Pirmajā kārtā Zalamedai ar Dekmeijeri pretī stāsies amerikāniete Vanja Kinga un tenisiste no Kazahstānas Jaroslava Švedova. Jāpiemin, ka dubultspēļu rangā Dekmeijere ieņem augsto 61. vietu.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2010-06-12 23:03, pirms 14 gadiem
ļoti labs rezultāts.
Tuvojas Līgo diena un veikme lai ar tevi!