Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Lejnieks: "Mūsu pārākumu jāpierāda laukumā"

Lejnieks: "Mūsu pārākumu jāpierāda laukumā"
Ernests Gulbis un Kārlis Lejnieks
Foto: Kaspars Volonts, LTS

Šajā nedēļas nogalē Latvijas tenisisti centīsies spert pēdējo soli, lai nodrošinātu vietu Eiropas/Āfrikas zonas 1.grupā. No 13. līdz 15.septembrim "Arēnā Rīga" Latvija sacentīsies ar Somijas komandu.

Protams, viens no galvenajiem jautājumiem preses konferencē bija Somijas pirmā numura Jarko Nieminena nespēlēšana gaidāmajās Deivisa kausa cīņās. Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis gan uzreiz smejoties aizrādīja, ka to nevajadzēja teikt, savādāk skatītāji nenāks uz "Arēnu".

Latvijas komandas kapteinis Kārlis Lejnieks komentēja somu līdera nespēlēšanu: "Mums tas neko nemaina. Tāpat spēlēs Ernests, par otro numuru vēl skatīsimies. Gatavošanās spēlēm arī paredzēta tāda pati. Protams, tas mums dod kaut kādas priekšrocības, tomēr tās ir tikai uz papīra. To, vai esam labāki, tāpat būs jāpierāda laukumā."

Mēģinot prognozēt pretinieku spēlēto tenisu, Lejnieks atzina: "Ja godīgi, nezinu, kas viņiem tagad brauc, bet esmu redzējis tikai brāļus Kontinenus, kas spēlēs dubultspēlēs. Henri Kontinens dubultspēlēs bija labs, kādreiz ap 200.vietu, un viņa brālis, spriežot pēc rezultātiem, spēlē tikai uz tenisita seguma. Grūti prognozēt, kādu tenisu viņi spēlēs."

Somu kapteinis Kims Tilikainens atzina, ka viņu komandai šis Deivisa kausa gads ir radījis pozitīvas sajūtas. Līdzīgu viedokli pauda Lejnieks: "Mums arī ir labas sajūtas. Pirmo reizi spēlēsim par iekļūšanu 1.grupā, pirmo reizi spēlēsim "Arēnā Rīga", ierindā ir arī Ernests Gulbis, kas mums nozīmē ļoti daudz. Tas, ka nebūs Nieminens, nemaina neko, jo mums tāpat ir jāiet kortā un jāspēlē."

Ernests Gulbis papildus vēl pateicās turnīra organizatoriem: "Paldies Jurim Savickim un visai organizācijai par iespēju spēlēt "Arēnā Rīga". Visur, kur braucām, piemēram, Ēģiptē – nebija tik labi apstākļi kā šeit."

Komentējot to, cik daudz līdzjutēji varētu ierasties uz Deivisa kausa spēlē, Gulbis sacīja: "Iepriekšējās spēlēs Liepājā viss bija labi, un domāju, ka tā būs arī tagad. Ceru, ka līdzjutēji atnāks. Tikai nesen esmu ieradies, nezinu, kā tas viss tiek reklamēts, ceru, ka tagad, pēdējās dienās nopirks vairāk biļetes. Cik zinu, pāris tūkstoši biļešu ir nopirkti."


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-10 18:06, pirms 11 gadiem
ja salīdzina reklāmu pirms gada un šogad- tad ir 1000x vairāk...tā kā no stress
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
12

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.