Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai Notingemā otrais numurs aiz Kontas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovai Notingemā otrais numurs aiz Kontas
Anastasija Sevastova
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Jaunnedēļ Notingemā zālāja sezonu sāks Anastasija Sevastova, kura "International" sērijas turnīra 1. kārtas mačā sacentīsies ar amerikānieti Kristīnu Makheilu.

Sevastova Notingemā spēlēs otro gadu pēc kārtas. Pērn viņa šeit 1. kārtā, nebūdama starp izsētajām tenisistēm, zaudēja ar pirmo numuru izliktajai Karolīnai Pliškovai, kura vēlāk kļuva par čempioni. Šoreiz Anastasija ir izsēta, turklāt tikusi pie augstā otrā numura. Pirmais ir britu vadošajai tenisistei Johannai Kontai.

Šobrīd 19. vietā esošā Sevastova jaunnedēļ pirmajā mačā tiksies ar 61. vietā esošo amerikānieti Kristīnu Makheilu. Abām tā būs pirmā tikšanās.

Sevastovai pēc Notingemas paredzēta došanās uz Maljorku, kur viņa pērn sasniedza finālu, bet zālāja sezonas finišs Vimbldonā.

Pateicoties lieliskajam startam Parīzē, no spēlēšanas Hertogenbošā atteicās "French Open" čempione Aļona Ostapenko, kurai pirms Vimbldonas plānota došanās uz Birmingemu un Īstbornu.