Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška apspēlē Pavlovu, dubultspēļu finālā Lībietis un Vaskis

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška apspēlē Pavlovu, dubultspēļu finālā Lībietis un Vaskis
Andis Juška
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Šodien Jūrmalas „Future” tenisa turnīra vienspēļu turnīrā izspēlēja ceturtdaļfinālus. Abu Latvijas sportistu duelī Andis Juška ar 7:5, 6:0 apspēlēja Denisu Pavlovu. Vēlāk abi kopā dubultspēļu pusfinālā piekāpās citam Latvijas duetam – Miķelim Lībietim un Oskaram Vaskim ar 6:2, 4:6, [6:10].

Jūrmalas „Future” tenisa turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru šodien notika seši mači. Vienspēlēs izspēlēja ceturtdaļfināla mačus, bet dubultspēlēs jau pusfinālus. Vienspēļu turnīrā Latvijai bija garantēta vieta pusfinālā, jo savstarpējā cīņā tikās abi mūsu sportisti – Andis Juška (ATP 389.) un Deniss Pavlovs (ATP 626.). Divos setos pārāks izrādījās Andis (7:5, 6:0), garantējot vietu pusfinālā, bet Denisam turnīrs beidzies ar divu punktu nopelnīšanu.

Pusfinālā Andim pretī stāsies itālietis Roberto Markoru (ATP 547.), pret kuru līdz šim nav spēlēts. Mačs piektdien 11:00 tenisa centra „Lielupe” centrālajā kortā. Otrajā pusfinālā tiksies beļģis Arturs De Grēfs (ATP 428.) un vācietis Jonass Lutjens (ATP 938.).

Arī dubultspēļu turnīrā šodien bija mūsu sportistu duelis. Ar pirmo numuru izliktie Andis Juška un Deniss Pavlovs tikās ar Miķeļa Lībieša un Oskara Vaska duetu. Pirmajā setā Andis un Deniss uzvarēja itin droši (6:2), taču turpinājumā veiksmīgāki bija Miķelis un Oskars, uzvarot gan otro setu (6:4), gan supertaibreiku ar 10:6. Juškam un Pavlovam izdevās nopelnīt sešus reitinga punktus, bet Lībietis un Vaskis rīt centīsies tikt pie titula, tiekoties ar itāliešiem Džanmarko Mikolani un Džordžio Portaluri.

Izmantotie resursi:
itftennis.com