Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Bukarestes turnīru sāks pret 18 gadus vecu mājinieci

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Bukarestes turnīru sāks pret 18 gadus vecu mājinieci
Anastasija Sevastova
Foto: Milan Hutera

Sestdien notika Bukarestes WTA "International" sērijas turnīra izloze, kas labvēlīga bija Latvijas otrajai raketei Anastasijai Sevastovai.

Sevastova pirms došanās uz "hard" seguma turnīriem Amerikā plānojusi nospēlēt divus māla seguma turnīrus Eiropā – jaunnedēļ Bukarestē un pēc tam Bostādē.

Rumānijā viņai ir ļoti laba izloze, lai tiktu vismaz līdz ceturtdaļfinālam. Ar septīto numuru izliktā Sevastova pirmajos divos mačos var sacensties tikai ar mājiniecēm – vispirms 18 gadus veco "wild card" ieguvēju Elenu Gabrielu Rusi (#318), bet pēc tam Patričiju Mariju Cigu (21, #100) vai vēl vienu "wild card" ieguvēju, 17 gadus veco Joanu Miku (nav rangā).

Bukarestes turnīrs notiks trešo reizi. 2014. gadā sacensību debijā uzvarēja Simona Halepa. Viņa pērn nespēlēja, bet šogad būs, esot izlikta ar pirmo numuru, bet otrais ticis Sārai Erani, kura pagājušā gada finālā zaudēja Slovākijas tenisistei Annai Karolīnai Šmiedlovai.