Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marcinkeviča Polijā turpina graut pretinieces

Marcinkeviča Polijā turpina graut pretinieces
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Lieliski Opoles (Polija) ITF 25 000 turnīru turpina Diāna Marcinkeviča. Latvijas otrā labākā tenisiste šodien pārvarēja pamatturnīra 1. kārtu, ar 6:1, 6:1 "saplosot" čehieti Janu Jandovu. Graujoša uzvara Marcinkevičai arī dubultspēlēs.

Marcinkeviča (vienspēlēs 364. vieta) Polijā spēlē ļoti stabili, katrā no trim līdz šim izspēlētajām spēlēm zaudējot tieši divus geimus. Šodien viņa ar 6:1, 6:1 sagrāva čehieti Janu Jandovu, kurai pirms gada Vācijā zaudēja uz māla seguma. Turnīrs Polijā notiek telpās uz "hard".

Pamatturnīra 2. kārtā Diānu sagaida ļoti nopietns pārbaudījums. Latvijas dāmu tenisa otrā spēcīgākā spēlētāja sacentīsies ar turnīra otro raketi, čehieti Sandru Zahlavovu (154. vieta rangā). Viņa pirmajā kārtā zaudēja tikai vienu geimu. Marcinkeviča pret Zahlavovu, kura gada pirmajā pusē spēlēja WTA tūrē un "Australian Open" pat uzvarēja setu pret Venusu Viljamsu, vēl nav spēlējusi. Marcinkeviča par 2. kārtas sasniegšanu nopelnījusi astoņus punktus.

Marcinkeviča šodien sāka arī dubultspēļu turnīru un arī tajā teicams starts. Spēlējot pārī ar baltkrievieti Poļinu Pehovu, tika sagrautas Olīvija Matušaka (Vācija) un Dalija Zafirova (Bulgārija) – 6:0, 6:2. Nākamajā kārtā, kas būs jau ceturtdaļfināls, jātiekas ar Tetjanu Arfejevu no Ukrainas un krievieti Valēriju Solvjevu. Viņas izliktas ar 3. numuru, bet 1. kārtu izlaida, pateicoties izlikto statusam.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page


, 2011-11-08 20:21, pirms 12 gadiem
priecē!
, 2011-11-08 21:39, pirms 12 gadiem
nu bliins ssitaa buus kaut kas
, 2011-11-08 23:09, pirms 12 gadiem
Zahlavova buus viena no stipraakajaam pretinieceem ar ko Diaanai naacies tikties. Ir speeleejusi pret Patriiciju Maijeri un Renatu Voracovu. Abaam zaudeejusi.

Uzvara buutu ljoti liels panaakums.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
10

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.