Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko šoreiz uz nākamo vienspēļu turnīru paspēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko šoreiz uz nākamo vienspēļu turnīru paspēs
Aļona Ostapenko
Foto: jtbopen.cz

Aļonas Ostapenko uzkavēšanās Madridē šogad sanākusi neilga, jo viņa piedalījās tikai dubultspēļu turnīrā un tur kopā ar Taivānas tenisisti Haočinu Čanu zaudēja jau 1. kārtā, ar 7:5, 3:6, 6:10 piekāpjoties Kanādas un Ķīnas spēlētāju Gabrielas Dabrovski un Jifanas Su veidotajam duetam.

Ostapenko sezonas pirmajos divos māla turnīros veiksmīgi startēja kopā ar amerikānieti Rakeli Atavo, sasniedzot pusfinālu Čārlstonā un uzvarot Štutgartē, kur viņa izcīnīja sezonas un arī karjeras otro WTA dubultspēļu titulu, abus iegūstot "Premier" līmeņa turnīros.

Šonedēļ Spānijā Ostapenko pāriniece bija Haočina Čana, kura kopš februāra ir bez pastāvīgas pārinieces, jo tad pārstāja spēlēt kopā ar savu māsu Junjanu, kura izveidoja sadarbību ar Martinu Hingisu. Haočina kopā ar māsu izcīnīja deviņus no saviem 12 WTA dubultspēļu tituliem.

Ostapenko un Čana šodienas mača 1. setā atspēlēja agru breiku (0:2) un vēlāk arī divas setbumbas pie rezultāta 4:5 – pirmo novērsa Ostapenko, ar asu uzbrukumu piespiežot Dabrovski kļūdīties, bet otro ar precīzu spēli pie tīkla atspēlēja Čana. Latvijas un Taivānas komanda pēc tam nobreikoja pretinieces un tūlīt izservēja setu.

Mača turpinājumā daudz precīzāk nospēlēja pretinieces. Viņas 2. seta vienīgo breiku ieguva astotajā geimā, bet pēc tam spēlētais supertaibreiks pagāja Ostapenko kļūdu zīmē. Mūsu tenisistei ļoti daudz kļūdu vienkāršās situācijās, turklāt arī servēšana bija vāja, pretiniecēm izmantojot iespējas uzbrukt.

Ostapenko šogad Madridē piedalījās tikai dubultspēlēs, jo uz vienspēlēm, kur viņai bija jāspēlē kvalifikācijā, netika, jo aizkavējās Prāgā, kur sasniedza pusfinālu. Par piedalīšanos vienā mačā Madridē pienākas 10 punkti un 5305 eiro prēmija.

Agrai izstāšanās Madridē ir arī pozitīvā puse – Aļona šoreiz nenokavēs savu nākamo vienspēļu turnīru, turklāt dubultspēļu dēļ šoreiz nav uzkrājusi lielu nogurumu. Viņai nedēļas nogalē jāspēlē Romas "Premier 5" kvalifikācijā.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-08 15:27, pirms 7 gadiem
Aļona aizkavējās Prāgā piektdien un netika uz vienspēlēm Madridē...bet kurš man paskaidros, kā paspēja Kristina Pliškova uz Madrides kvaļiem, ja sestdien vēl spēlēja finālu Prāgā un rangs viņai tobrīd 8.vietas zemāk par Aļonu?
Varbūt dvīņu māsa Karolīna jau piektdien spēlēja kvaļus Madridē kā Kristīna? Pamēģini tik viegli viņas atšķirt!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-08 21:42, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Aļona aizkavējās Prāgā piektdien un netika uz vienspēlēm Madridē...bet kurš man paskaidros, kā paspēja Kristina Pliškova uz Madrides kvaļiem, ja sestdien vēl spēlēja finālu Prāgā un rangs viņai tobrīd 8.vietas zemāk par Aļonu?
Varbūt dvīņu māsa Karolīna jau piektdien spēlēja kvaļus Madridē kā Kristīna? Pamēģini tik viegli viņas atšķirt!
ja nu vienīgi kvaļos atbrīvota no pirmās kārtas?

  +1 [+] [-]

, 2017-05-08 22:37, pirms 7 gadiem
pūce, Kristīna Madridē kvaļus vispār šķiet nespēlēja, jo sestdien zaudēja finālu Prāgā, bet svētdien jau spēlēja Madridē 1.kārtu ar Halepu, kur arī pakāsa....sanāk, ka Aļonai ar 50.rangu bija jāspēlē kvaļi, bet Kristinai ar 58.rangu nebija...vai ja bija tomēr jāspēlē, tad dvīņu māsa Karolīna notēloja Kristīnu un viņas vietā nospēlēja tos kvaļus, kamēr māsa Prāgā!
Dvīņi ne to vien dabū gatavu!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-08 23:24, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: pūce, Kristīna Madridē kvaļus vispār šķiet nespēlēja, jo sestdien zaudēja finālu Prāgā, bet svētdien jau spēlēja Madridē 1.kārtu ar Halepu, kur arī pakāsa....sanāk, ka Aļonai ar 50.rangu bija jāspēlē kvaļi, bet Kristinai ar 58.rangu nebija...vai ja bija tomēr jāspēlē, tad dvīņu māsa Karolīna notēloja Kristīnu un viņas vietā nospēlēja tos kvaļus, kamēr māsa Prāgā!
Dvīņi ne to vien dabū gatavu!
tad viss skaidrs- dalību kvaļos vai pamatturnīrā nosaka jau kādu laiku iepriekš acīmredzot šai pietika uz to brīdi lai kvaļos nespēlētu