Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ernesta Gulbja fonda un "Rimi" stipendiju programmai pieteikti vairāk nekā 1000 bērnu

Agris Suveizda

Ernesta Gulbja fonda un "Rimi" stipendiju programmai pieteikti vairāk nekā 1000 bērnu
Ernests Gulbis. Foto: Rimi Latvia

Ernesta Gulbja fonda un Rimi radītajai stipendiju programmai bērniem tenisa talantu attīstībai pieteikti vairāk nekā 1000 bērnu no visas Latvijas. Programmas ietvaros stipendijas tiks piešķirtas 50 bērniem vecumā no pieciem līdz astoņiem gadiem tenisa prasmju apgūšanai sertificētu treneru vadībā tenisa centros dažādās Latvijas pilsētās. Stipendiju kandidāti tiks izvēlēti īpašā Stipendiju atlases dienā, kas notiks 12. novembrī tenisa centrā “Lielupe”, Jūrmalā, informē Rimi.

Tajā tiks aicināti piedalīties 600 kandidāti, kurus Ernests Gulbis kopā ar sertificētu tenisa treneru komandu izvēlēsies no visiem stipendiju programmai pieteiktajiem bērniem. Stipendiju atlases dienā bērniem būs jāveic dažādi fiziski uzdevumi un pārbaudījumi, kuru laikā tiks vērtēta viņu fiziskā sagatavotība, sportiskais gars, motivācija un azarts. Pēc atlases pārbaudījumiem tenisa treneru komanda Ernesta Gulbja vadībā izvēlēsies 50 bērnus ar lielāko tenisa talanta potenciālu, sniedzot viņiem iespēju veselu gadu trenēties bez maksas.

“Esmu ļoti gandarīts par lielo atsaucību. No sirds ticu, ka starp daudzajiem simtiem pieteikumu, kurus esam saņēmuši, ir patiesi spoži talanti, kurus ir vērts attīstīt un ieguldīt tajos daudz darba. Jāapzinās, ka ceļš uz lielajiem tenisa kortiem nav ne ātrs, ne viegls, šiem bērniem būs ļoti daudz jāstrādā, taču tas arī sniedz daudz pozitīvu sajūtu. Priecājos, ka kopā ar Rimi varam sniegt atbalstu, iedvesmot un iedrošināt pašā ceļa sākumā,” saka tenisists Ernests Gulbis.

“Milzīgā atsaucība ir apliecinājums tam, cik daudzas ģimenes savos bērnos saskata izaugsmes potenciālu un cik ļoti vajadzīgs un novērtēts ir atbalsts bērna talantu attīstībai. Īpaši priecē tas, ka pieteikumi saņemti no dažādām Latvijas pilsētām un novadiem. Talantīgi bērni aug visur, tāpēc, nosakot stipendiju kandidātus, tiks ievērots reģionāls sadalījums, dodot iespēju pretendēt uz stipendijām bērniem no dažādām vietām Latvijā,” saka Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Stipendiju ieguvēji tiks paziņoti 17. novembrī, bet treniņus paredzēts sākt 2024. gada sākumā. Vairāk informācijas ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Rimi Latvia