Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai sagrāve Vimbldonas dubultspēļu turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovai sagrāve Vimbldonas dubultspēļu turnīrā
Anastasija Sevastova
Foto: AP/Scanpix

Anastasija Sevastova kopā ar Luksemburgas tenisisti Mendiju Minellu piektdien piedzīvoja bezcerīgu zaudējumu Vimbldonas dubultspēļu turnīra 1. kārtas mačā, ar 1:6, 2:6 zaudējot Ungārijas un Spānijas duetam Fanija Štollāra/Džordžina Garsija Peresa.

Sevastovas komandai sākotnēji tika ielozētas titulētās dubultspēļu speciālistes Vanja Kinga un Katarina Srebotnika, kuras ir uzvarējušas Vimbldonā. Pēc Koko Vandevei izstāšanās no dubultspēļu turnīra potītes savainojuma dēļ Kinga un Srebotnika tika pārvietotas zarā, saņemot izsētā dueta statusu.

Sevastova un Minella tā ieguva cerīgāku maču, kam sākotnēji bija jānotiek vakar, taču iekavējās citas cīņas, tāpēc mačs tika pārcelts uz šodienu, kad notiek arī jau 2. kārtas mači.

Neskatoties uz vājākām pretiniecēm, arī pret Štollāru un Garsiju Peresu piedzīvota pamatīga sagrāve, mačs ilga tikai 49 minūtes.

Štollāra un Garsija Peresa februārī uzvarēja Budapeštas WTA turnīrā un aprīlī tika līdz Rabātas finālam.

Sevastovai Vimbldonas dubultspēļu karjerā tagad ir 0-4 bilance un tāda pati statistika arī visos "Grand Slam" mačos kopā ar Minellu. Par zaudējumu 1. kārtā pienākas 5750 mārciņu prēmija.

Anastasijai jūlija svarīgākais turnīrs būs "Bucharest Open", kas sāksies pēc 10 dienām. Tas ir "International" kategorijas turnīrs uz māla seguma.