Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Jānis Podžus Polijā apstājas ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jānis Podžus Polijā apstājas ceturtdaļfinālā
Jānis Podžus
Foto: www.prezidentotaure.lt

Jānim Podžum (ATP 870.) ceturtdien neizdevās iekļūt Bitomas "Futures 10 000" turnīra pusfinālā, divos setos ar rezultātu 1:6, 6:7(6) zaudējot Čīles tenisistam Bastianam Maljam (ATP 543.)

Jānim šonedēļ Polijā bija tikai sezonas otrais ceturtdaļfināls. Arī pirmajā viņš zaudēja, jūnijā nespējot sasniegt pusfinālu "hard" seguma turnīrā Stambulā.

Podžus Bitomas ceturtdaļfinālā spēlēja otro reizi un arī pirms diviem gadiem uz Polijas māla mačā par iekļūšanu pusfinālā zaudēja divos setos, toreiz ar 2:6, 2:6 kapitulējot Portugāles tenisistam Rui Mašadu.

Jānis "Futures" turnīros tālāk par ceturtdaļfinālu ticis vien trīs reizes. Šonedēļ Polijā ar 6:3, 6:4 pieveikts ukrainis Vitālijs Sačko un ar līdzīgu rezultātu 6:4, 6:3 apspēlēts brālis Mārtiņš. Divu uzvaru gūšana ļāva tikt pie diviem reitinga punktiem.

Abiem brāļiem arī nākamajā nedēļā plānā starts "Futures" sacensībās Polijā.