Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lietus dēļ Sevastovas 3. kārtas spēle pārcelta uz rītdienu

Krišs Upenieks

Lietus dēļ Sevastovas 3. kārtas spēle pārcelta uz rītdienu
Anastasija Sevastova
Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ''French Open'' 3. kārtas spēli pret Horvātijas sportisti Petru Martiču lietus dēļ šovakar neaizvadīs - spēle oficiāli jau šobrīd pārcelta uz rītdienu.

Sākotnēji tika prognozēts, ka Sevastovas un Martičas spēle risināsies pulksten 19:00, bet iepriekšējās spēles noslēdzās ātrāk nekā plānots un grafikā Latvijas un Horvātijas spēlētāju cīņa tika ielikta pulksten 18:10. Tieši tajā brīdī sāka līt, kā rezultātā tenisistes spēli uzsākt nevarēja.

Vienu gadu vecākā Sevastova šobrīd WTA rangā ieņem augsto 19. pozīciju, kamēr Martiča ierindojas tikai 290. vietā. Horvātijas tenisiste gan pašreiz viņa tik zemu atrodas ilgas nespēlēšanas rezultātā. Martičai pagājušā sezona beidzās pēc Vimbldonas (tur zaudējums kvalifikācijā), bet šī sākās tikai aprīlī, tik ilgi nespēlējot muguras savainojuma dēļ. Martiča ir kādreizējā Top 50 spēlētāja, savulaik uzkāpjot līdz 42. vietai.

Lai nu kā, pēc bukmeikeru domām, Sevastova bija visai izteikta favorīte šajā cīņā, bet tagad Latvijas tenisistei būs jau divu dienu pauze. Jāpiemin, ka Martiča šajā turnīrā no turpmākās cīņas izslēdza WTA ranga 13. raketi amerikānieti Medisonu Kīsu.

''French Open'' organizatori rītdienas spēļu grafiku vēl nav izlikuši, bet skaidrs, ka Sevastovas un Martičas spēle būs ieplānota dienas pirmajā pusē. Jāatgādina, ka jau vakar ''French Open'' 4. kārtu sieviešu vienspēļu turnīrā sasniedza cita latviete Aļona Ostapenko.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-03 21:29, pirms 7 gadiem
Day 7: Saturday, 3 June Schedule of Play at...

Sevastova spēlēs Suzanne-Lenglen kortā...

  -1 [+] [-]

, 2017-06-03 21:49, pirms 7 gadiem
Atkal samainīja - 6.kortā...Ostapenko 2.kortā...

  +1 [+] [-]

, 2017-06-03 22:07, pirms 7 gadiem
Kāpēc tikai Anastasijai būs divu dienu pauze? Martiča taču arī savu spēli aizvadīja vienā dienā ar Nastju!
Un kā tad šī vienas liekas dienas atpūtas pauze var tik ļoti ietekmēt bukmeikerus, ka Nastja jau nokļūtu zaudētājos "uz papīra"?

     [+] [-]

, 2017-06-04 01:53, pirms 7 gadiem
Tad pa eurosport nerādīs?

     [+] [-]

, 2017-06-04 10:14, pirms 7 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Kāpēc tikai Anastasijai būs divu dienu pauze? Martiča taču arī savu spēli aizvadīja vienā dienā ar Nastju!
Un kā tad šī vienas liekas dienas atpūtas pauze var tik ļoti ietekmēt bukmeikerus, ka Nastja jau nokļūtu zaudētājos "uz papīra"?
It kā jau tekstā gluži nav sacīts, ka pauze bijusi tikai Nastjai un ka bukmeikeri kardināli mainījuši domas, tomēr no tās rindkopas tā patiešām var noprast. Šķiet, pats autors nez kāpēc domā, ka pauze negatīvi ietekmēs tieši Nastju.

Lai nu kā, arī Martičai ir bijusi divu dienu pauze, jo dubultspēles, tāpat kā Nastja, nespēlē, un bukmeikeri savas domas mainījuši nav, proti, Nastja joprojām ir favorīte.