Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko neapstājas un nākamnedēļ spēlēs Lincas "WTA 500"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko neapstājas un nākamnedēļ spēlēs Lincas "WTA 500"
Aļona Ostapenko. Foto: EPA/Scanpix

Latvijas tenisa līdere šodien spēlēja "Australian Open" dubultspēļu finālā, bet jau nākamajā nedēļā startēs "WTA 500" vienspēļu turnīrā Austrijā.

2019. gada Lincas "WTA 250" finālā Ostapenko piekāpās amerikānietei Koko Gofai - 3:6, 6:1, 2:6. "Tiešām gaidu atgriešanos Lincas turnīrā. Man ir daudz lielisku atmiņu par šo turnīru un skaisto pilsētu," saka Aļona Ostapenko. "Pirms pieciem gadiem es tiku finālā. Varbūt šogad varēšu nostartēt mazliet labāk."

Ja izdosies nostartēt mazliet labāk nekā 2019. gada turnīrā, tad varētu izcīnīt titulu.

Austrijas turnīram šogad pirmoreiz ir "WTA 500" statuss, taču pēc "Australian Open" daudzas vadošās spēlētājas ir paņēmušas nelielu pauzi, līdz ar to būs nosacīti vieglāk izcīnīt augstu vietu.

Sākotnēji pieteiktā čehiete Marketa Vondroušova (WTA 7.) ir atsaukusi dalību, tādējādi Ostapenko tiks izsēta ar pirmo numuru. Turnīra otrais numurs varētu būt Jekaterina Aleksandrova (WTA 20.). Startēs arī Latvijas speciālista Mārča Garuta trenētā ukrainiete Dajana Jastremska, kura šonedēļ spēlēja "Australian Open" pusfinālā.

Turnīra direktore Sandra Reihela: "Ostapenko ir apņēmības pilna izcīnīt šeit titulu. Ļoti novērtēju viņu kā personību un tenisisti, viņa nav līdzīga nevienai citai. Pirms vairākiem gadiem jau uzvarēja "Grand Slam". Šobrīd ir atgriezusies tajā iespaidīgajā sportiskajā formā, ar kuru viņa var uzvarēt jebkuru pasaules spēlētāju. Viņas sitieni ir vieni no ātrākajiem tūrē. Zinu, ka viņa saviļņos mūsu skatītājus Lincā."

Austrijas turnīra organizatori ir sagatavojuši efektīgu trofeju.

Izmantotie resursi:
ladieslinz.at

  +1 [+] [-]

, 2024-01-28 14:45, pirms 3 mēnešiem
Dzelzi jākaļ kamēr silta.

     [+] [-]

, 2024-01-28 18:18, pirms 3 mēnešiem
Tas Insbrukas apkārtnes smukums izskatās pavisam labi, lai par to izlietu kādu sviedru pili😉