Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Sajaucu rezultātu, tas bija dīvaini"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Sajaucu rezultātu, tas bija dīvaini"
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

Apvienoto Arābu Emirātu lielākajā pilsētā Dubaijā sācies "WTA 1000" uz cietā seguma. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šodien pārspēja ķīnieti Sjiju Vanu un iekļuva otrajā kārtā. Uzvarētāja atklāj, ka šajā cīņā nepalīdzēja vējainais laiks.

Pirmās kārtas mačā Ostapenko uzvarēja - 5:7, 6:2, 6:3. "Jūs tagad smiesieties, taču es domāju, ka rezultāts ir 5:2. Bet īstenībā bija 6:3, un tad es domāju: kas notiek? Sajaucu rezultātu, tas bija dīvaini," atzīstas uzvarētāja. "Domāju, ka rezultātu sajaucu pirmoreiz dzīvē. Varbūt izņemot junioru laiku, nezinu. Biju gatava spēlēt vēl, taču mačs jau bija beidzies. Tagad esmu priecīga, ka tiku nākamajā kārtā."

Ķīnas tenisiste nebija ar pliku roku ņemama. "Viņa aizvadīja neticamu maču. Pret viņu vienmēr ir grūti spēlēt - kreile ar lielisku servi, ļoti talantīga spēlētāja," atzīst Aļona Ostapenko. "Apstākļi nepalīdzēja, jo bija ļoti vējains. Tā kā esmu gandarīta, ka izdevās uzvarēt."

2022. gada Dubaijas turnīrā Latvijas tenisiste kļuva par čempioni. "Toreiz man bija grūtas spēles, turklāt vairākas noslēdzās trijos setos, atspēlējot mačbumbu," informē spēlētāja. "Jācīnās līdz pēdējam punktam, lai uzvarētu mačos, kuros nejuties īsti labi, cenšoties spēlēt un atrast savu spēli."

Izmantotie resursi:

     [+] [-]

, 2024-02-20 10:36, pirms 2 mēnešiem
Man arī gadījies sajaukt. Spēlējot basketbolu domāju , ka laižu futeni , un iesitu golu savos vārtos.