Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Ostapenko: "Sajaucu rezultātu, tas bija dīvaini"

Ostapenko: "Sajaucu rezultātu, tas bija dīvaini"
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

Apvienoto Arābu Emirātu lielākajā pilsētā Dubaijā sācies "WTA 1000" uz cietā seguma. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šodien pārspēja ķīnieti Sjiju Vanu un iekļuva otrajā kārtā. Uzvarētāja atklāj, ka šajā cīņā nepalīdzēja vējainais laiks.

Pirmās kārtas mačā Ostapenko uzvarēja - 5:7, 6:2, 6:3. "Jūs tagad smiesieties, taču es domāju, ka rezultāts ir 5:2. Bet īstenībā bija 6:3, un tad es domāju: kas notiek? Sajaucu rezultātu, tas bija dīvaini," atzīstas uzvarētāja. "Domāju, ka rezultātu sajaucu pirmoreiz dzīvē. Varbūt izņemot junioru laiku, nezinu. Biju gatava spēlēt vēl, taču mačs jau bija beidzies. Tagad esmu priecīga, ka tiku nākamajā kārtā."

Ķīnas tenisiste nebija ar pliku roku ņemama. "Viņa aizvadīja neticamu maču. Pret viņu vienmēr ir grūti spēlēt - kreile ar lielisku servi, ļoti talantīga spēlētāja," atzīst Aļona Ostapenko. "Apstākļi nepalīdzēja, jo bija ļoti vējains. Tā kā esmu gandarīta, ka izdevās uzvarēt."

2022. gada Dubaijas turnīrā Latvijas tenisiste kļuva par čempioni. "Toreiz man bija grūtas spēles, turklāt vairākas noslēdzās trijos setos, atspēlējot mačbumbu," informē spēlētāja. "Jācīnās līdz pēdējam punktam, lai uzvarētu mačos, kuros nejuties īsti labi, cenšoties spēlēt un atrast savu spēli."

Izmantotie resursi:


, 2024-02-20 10:36, pirms 3 mēnešiem
Man arī gadījies sajaukt. Spēlējot basketbolu domāju , ka laižu futeni , un iesitu golu savos vārtos.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
6

Romas "WTA 1000" izlozē Ostapenko nokļūst vienā zarā ar Žabēru

Itālijas galvaspilsētā Romā šodien notika "WTA 1000" māla turnīra izloze. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko sāks ar otro kārtu, kur pretiniece vēl nav zināma.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

WTA rangs: Ostapenko desmitā, Semeņistaja noslīd uz 122. vietu

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko joprojām ir desmitā, bet mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja noslīdējusi uz 122. vietu.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
4

Ostapenko/Kičenoka piekāpjas Madrides 1/4 fināla izšķirošajā taibreikā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien 1/4 finālā zaudēja ar pirmo numuru izliktajam Beļģijas-Taivānas duetam Elīzai Mertensai/Suvei Sei - 7:6(0), 2:6, 7-10.