Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Tomļanoviča: "Ostapenko bija ļoti laipna, kad paspiedām rokas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tomļanoviča: "Ostapenko bija ļoti laipna, kad paspiedām rokas"
Aļona Ostapenko un Ajla Tomļanoviča. Foto: WTA

Melburnā turpinās "Australian Open", kur Latvijas tenisa līdere otrajā kārtā apspēlēja vietējo Ajlu Tomļanoviču. Preses konferencē austrāliete atzinīgi izteicās par Aļonu Ostapenko.

Aļona Ostapenko uzvarēja - 6:0, 3:6, 6:4. "Jutos tā, ka pamirkšķināju un viss jau bija beidzies, ļoti ātrs mačs," atklāj Ajla Tomļanoviča. "Viņa nāca un sita. Zināju, ko sagaidīt, taču nebiju tam gatava. Viņa mani nostādīja neērtās pozīcijās, tādējādi nejutu, ka varu spēlēt savu spēli. Nācās daudz aizsargāties. Kādos brīžos es vienkārši situ tik spēcīgi, jo nebija veida, kā aizsargāties pret viņas raidītajām bumbām. Jāatzīst, ka viņa nekad nenometa apgriezienus. Viņa lieliski nospēlēja, kad bija breika iespējas. Viņa salauza manu servi, taču nejutu, ka es būtu darījusi kaut ko ļoti nepareizi. Un līdzīgi tas bija visa mača laikā. Ar iespaidīgu "vineri" viņa tā kā izņem tenisu no tavām rokām. Vai arī viņa mazliet netrāpa, bet tad es apgriežos un jūtu, ka neesmu situsi nekādas bumbas. Tā kā bija ļoti grūti spēlēt."

"Bet esmu lepna par to, ka pēc smagā 20 minūšu pirmā seta tiku atpakaļ spēlē. Pēc 0-1 viegli varēja būt 0-2, jo viss notika tik ātri," saka Tomļanoviča. "Komanda man ieteica censties diktēt noteikumus, bet to ir ļoti grūti izdarīt, jo viņai ir pirmais sitiens. Kad jutu, ka man ir kāds brīdis laika, centos izdarīt sitienu - un tas atmaksājās. Kaut gan otrajā setā uzvarēju, tomēr nejutos, ka būtu uzvarējusi. Tas notika tik ātri, spēle beidzās jau pēc apmēram 1:40 stundām. Tas bija traki, es pat gandrīz nejutos nogurusi. Tas bija ļoti ātrs teniss. Viņa ir lieliska spēlētāja un spēlē pārliecinošu tenisu, man jāsaka."

Tomļanovičai bija ceļgala savainojums, kura dēļ nespēlēja vairāk nekā astoņus mēnešus un atgriezās pērn augustā. "Ja atskatos uz laiku pirms 12 mēnešiem, tagad jūtos kā veiksminiece, ka esmu šeit, jo nekas nav garantēts, ja jāiet cauri kam tādam," atzīst austrāliete. "Gaidu nākamos turnīrus un esmu izsalkusi spēlēt, jo mans ķermenis tur labi, par ko esmu ļoti priecīga. Šodien jutos mazliet lēna no stūra uz stūri, taču viņa spēlē ļoti ātri - tādējādi labā ziņa ir tāda, ka, iespējams, ka citreiz tas nenotiks vēl ātrāk. Ceļgals nesāp - tā ir labākā lieta."

Pirms dažiem gadiem viņām bija drāma, bet tagad viss ir kārtībā. "Kad dodos laukumā, domāju tikai par sacenšanos," norāda tenisiste. "Kas noticis, tas noticis - tā ir pagātne un jau noiets etaps. Domāju, ka starp mums ir abpusēja cieņa. Viņa bija ļoti laipna savos vārdos, kad paspiedām rokas. Teica, ka ir priecīga redzēt mani atgriežamies kā spēlētāju. Es to patiešām novērtēju un novēlēju viņai veiksmi. Tā kā jā - viss ir labi."

Izmantotie resursi:

  +4 [+] [-]

, 2024-01-19 07:09, pirms 3 mēnešiem
Tad,kad Aļona vinnējusi,viņa vienmēr ir laipna

     [+] [-]

, 2024-01-19 08:16, pirms 3 mēnešiem
Nu, kā lai Aļona pēc zaudējuma nebūtu dusmīga, jo maču viņa pati zaudēja ar savām kļūdām nevis pretiniece uzvarēja.. viņa ir nikna uz sevi un izgāž to uz apkārtējiem - nu, ko smaidi it kā būtu uzvarējusi, patiesībā es zaudēju 🎾

  +3 [+] [-]

, 2024-01-19 09:39, pirms 3 mēnešiem
striker rakstīja: Tad,kad Aļona vinnējusi,viņa vienmēr ir laipna
Tas gan.

  -3 [+] [-]

, 2024-01-19 10:22, pirms 3 mēnešiem
Pat pārtulkot nemāk..... It kā Google būtu tulkojis...